Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το επικό BattleDrift 2!

Ελλάδα 3:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το επικό BattleDrift 2!

ΝΕΑ

Video: Το επικό BattleDrift 2!

ΝΕΑ

Ότι κι αν σκεφτόσασταν να κάνετε τα επόμενα πέντε λεπτά, σας λέμε απλά να το ξεχάσετε. Τα επόμενα πέντε λεπτά δεν πρόκειται να ξεκολλήσετε το βλέμμα σας από την οθόνη γιατί το θέαμα που έχουμε για εσάς, με το BattleDrift 2, κάνει τα σάλια κάθε petrolhead να τρέχουν!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Ενάμιση χρόνο μετά την πρώτη «μάχη», δύο διάσημοι drifters βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι. Ο Daigo Saito και απέναντί του αυτή τη φορά, ο Steve «Baggsy» Biagioni . Ο Ιάπωνας με την συγκλονιστική του Lamborghini Murcielago, ο Βρετανός με το θηριώδες Nissan GT-R. Με πίσω κίνηση και 650 άλογα η κακιά ιταλίδα στα χέρια του Ιάπωνα οδηγού, συγκλονιστική ισχύς της τάξης των 1400 αλόγων στον Godzilla του Βρετανού. Ποιος θα κερδίσει;

Το BattleDrift 1 έφτασε τα 14.5 εκατομμύρια views και συνταγή πετυχημένη δεν αλλάζει. Έχουμε λοιπόν πολύ γκάζι, πολλή πλαγιολίσθηση, πολύ καμένο λάστιχο. Κι αν το… πρώτο ημίχρονο είχε γυριστεί στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, το δεύτερο είναι στην άλλη έδρα, σε ένα λιμάνι του Ηνωμένου Βασιλείου.

Advertisement
Advertisement

Κι αν αυτά δεν σας φαίνονται αρκετά, στην πορεία μπαίνει στο παιχνίδι ένα ακόμα τέρας, ένα Pro2 Pro Lite φορτηγάκι, που με 550 άλογα μπροστά δοκιμάζεται συνήθως σε εκτός δρόμου τερέν. Όχι εδώ. Εδώ o Casey Currie παίζει με τους κανόνες των άλλων.

Περισσότερα, στο συγκλονιστικό video που ακολουθεί…