Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: H αποκάλυψη του Crossland X

Ελλάδα 11:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: H αποκάλυψη του Crossland X

ΝΕΑ

Video: H αποκάλυψη του Crossland X

ΝΕΑ

Τη μεταδώσαμε LIVE, τώρα μπορείτε να τη δείτε με την ησυχία σας! Ο λόγος για την παγκόσμια παρουσίαση του νέου μοντέλου της Opel που αποτελεί και το δεύτερο μέλος της οικογένειας «X», μετά το Mokka X.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψή του με εικόνες στο διαδίκτυο, βρέθηκε και στη σκηνή, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της γερμανικής μάρκας Karl-Thomas Neumann να το προλογίζει σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Βερολίνο.

«Είμαστε ήδη Νο1 στην κατηγορία SUV-B με το Mokka X. Το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας X, το νέο Crossland X θα απογειώσει την επιτυχία της μάρκας και θα ενθουσιάσει πολλούς νέους πελάτες. Το καινοτόμο Crossland X αποτελεί επίσης ένα σημαντικό τμήμα της μεγάλης προϊοντικής μας επέλασης, που θα συνεχιστεί ακάθεκτη και μάλιστα σύντομα, με το επόμενο στη σειρά, Grandland X», είπε μεταξύ άλλων.

Advertisement
Advertisement

Opel-Crossland-X-b640tall

Στη σκηνή ανέβηκε και η Tina Müller, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της Opel, που τόνισε της προσδοκίες της από αυτό το διαφορετικό CUV (Crossover Utility Vehicle), το οποίο μας συστήθηκε σε έναν ασυνήθιστο χώρο – στο μοντέρνο βιομηχανικό κτίριο ‘Kraftwerk’.

«Το νέο μας crossover είναι στυλάτο, ευέλικτο και άριστα συνδεδεμένο. Με μία μοντέρνα διχρωμία, πολυάριθμες καινοτομίες και χαρακτηριστικά όπως το σύστημα προσωπικής υποστήριξης και συνδεσιμότητας όλο το 24ωρο OnStar, και μία πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180-μοιρών, το Crossland X έχει απεριόριστες δυνατότητες. Αποπνέει μία ποιότητα ζωής και αναμένεται να γνωρίσει τεράστια επιτυχία, σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο των γυναικών», είπε η Müller.

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Opel Crossland X, πατώντας εδώ.

H πανευρωπαϊκή παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα από τώρα, με το NewsAuto φυσικά να είναι εκεί για να σας μεταφέρει περισσότερες πληροφορίες.

Advertisement

Μέχρι τότε, δείτε τι συνέβη στο Βερολίνο…