Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Δημιουργώντας τη Phantom Celestial

Ελλάδα 17:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Δημιουργώντας τη Phantom Celestial

ΝΕΑ

Video: Δημιουργώντας τη Phantom Celestial

ΝΕΑ

Σε ένα… διαστρικό ταξίδι στον κόσμο της πολυτελούς αυτοκίνησης μας καλεί με το συγκεκριμένο video η Rolls Royce!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Αυτό παρουσιάζει τη δημιουργία της Phantom Celestial, που έκανε την πρώτη της εμφάνιση τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Βήμα-βήμα, πως από την αποτύπωση του γεμάτου αστέρια ουρανού, φτάνουμε στην ολοκλήρωση του πακέτου πολυτελείας.

Η «Ουράνια» αυτή Phantom, «γεννήθηκε» στο πλαίσιο της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από το λανσάρισμα του συγκεκριμένου μοντέλου, που είχε έρθει την 1η Ιανουαρίου του 2003. Η Rolls Royce λοιπόν, αποτυπώνει στην οροφή της την ακριβή διάταξη των αστερισμών στον ουρανό του Γκούντγουντ, τα μεσάνυχτα της πρώτης ημέρας του 2003.

Advertisement
Advertisement

Για να επιτευχθεί αυτό, πέρα από τη λεπτομερή μελέτη του γεμάτου άστρα ουρανού εκείνης της βραδιάς, έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες από χίλιες οπτικές ίνες που έχουν ενσωματωθεί στην οροφή της Celestial. Στο εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί δέρμα σε απόχρωση «Dusk» (σημαίνει δειλινό) ενώ στο ρολόι, έχουν τοποθετηθεί τέσσερα διαμάντια!

Μεταμεσονύκτια αίσθηση δίνει και το εξωτερικό, με γυάλινα σωματίδια ενσωματωμένα στη μπογιά, αποτυπώνοντας ακόμα και εκεί την εικόνα του νυχτερινού ουρανού!