Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Διασκεδάστε με το Swift

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Διασκεδάστε με το Swift

ΝΕΑ

Video: Διασκεδάστε με το Swift

ΝΕΑ

Το «Please have Fun» είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η Suzuki μέσω του video που έδωσε στη δημοσιότητα και παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση του Swift. Η οδική συμπεριφορά ήταν από τα δυνατά σημεία του ιαπωνικού μικρού και το ίδιο θα ισχύει και τώρα. Το μοντέλο της Suzuki θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται το αργότερο στις αρχές του 2014.

Advertisement
Advertisement

Οι σχεδιαστικές επεμβάσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες και εντοπίζονται στα φώτα ημέρας LED περιμετρικά των προβολέων ομίχλης, ενώ τα φώτα των φλας άλλαξαν θέση και ενσωματώθηκαν στους εξωτερικούς καθρέπτες. Η γκάμα των κινητήρων δεν θα έχει αλλαγές και αποτελείται από τους βενζίνης 1.2 94 PS και 1.6 136 PS (για την έκδοση Sport) και τον diesel 1.3 με απόδοση 75 PS.

Όσον αφορά το Swift 4×4, είναι διαθέσιμο με το 5θυρο αμάξωμα και τον 1.2 βενζίνης (ισχύος 94 PS), σε συνδυασμό με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Σε σχέση με το προσθιοκίνητο Swift, το 4×4 είναι κατά 65 kg πιο βαρύ, ενώ οι εκπομπές ρύπων είναι αυξημένες κατά 10 g/km στα 126 g/km. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι μεγαλύτερη κατά 25 mm.

Στο video μιλούν διάφορα στελέχη της Suzuki που συμμετείχαν στην παραγωγή και την εξέλιξη του Swift, από το δοκιμαστή οδηγό και τον υπεύθυνο μηχανολόγο, μέχρι τον επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού.

Advertisement
Advertisement