Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: H 4C «χορεύει» στο Μπαλόκο

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: H 4C «χορεύει» στο Μπαλόκο

ΝΕΑ

Video: H 4C «χορεύει» στο Μπαλόκο

ΝΕΑ

Η Alfa Romeo μας κρατά… ζεστούς μέχρι να αρχίσει να κυκλοφορεί στους δρόμους η πισωκίνητη 4C. Έδωσε λοιπόν στη δημοσιότητα ένα video με το ιταλικό coupe επιδόσεων να γράφει γύρους στο φημισμένο πεδίο δοκιμών της εταιρείας στο Μπαλόκο της βόρειας Ιταλίας.

Advertisement
Advertisement

Η 4C κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Maserati στη Μόντενα και το πλάνο προβλέπει την ετήσια παραγωγή 3.500 μονάδων, εκ των οποίων οι 1.000 προορίζονται για τις ευρωπαϊκές χώρες. Οι πρώτες παραδόσεις στην ήπειρο μας προγραμματίζονται για το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου.

Το μήκους 4 m διθέσιο αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τον τοποθετημένο στο κέντρο 4κύλινδρο 1750, ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 240 PS. Η μετάδοση της κίνησης στον πίσω άξονα γίνεται μέσω του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη TCT. Το βάρους 900 kg αυτοκίνητο επιταχύνει στα 100 km/h σε 4,5 sec και ξεπερνά σε τελική ταχύτητα τα 250 km/h.

O διακόπτης DNΑ της Alfa Romeo εκτός από τις τρεις θέσεις λειτουργίας Dynamic, Natural και All Weather φέρει για την 4C και μία ακόμη: τη Race, για χρήση μέσα στην πίστα.[nggallery id=2758]

Advertisement
Advertisement