Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Ατελείωτο drift με Lexus LFA

Ελλάδα 17:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Ατελείωτο drift με Lexus LFA

ΝΕΑ

Video: Ατελείωτο drift με Lexus LFA

ΝΕΑ

Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε το Σαββατοκύριακό σας, είμαστε σίγουροι πως περιλαμβάνει γκάζι, πλαγιολίσθηση και καμένο λάστιχο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αν μαντέψαμε σωστά, τότε έχουμε το ιδανικό video για εσάς! Σε ρόλο πρωταγωνιστή είναι το ειδικά τροποποιημένο Lexus LFA που χρησιμοποιεί ο Youichi Imamura στο φετινό πρωτάθλημα D1GP της Ιαπωνίας. Για όσους δεν το γνωρίζεται, την κορυφαία μορφή αγώνων drift παγκοσμίως.

Πήρε λοιπόν το εντυπωσιακό μοντέλο της θυγατρικής της Toyota, το «φούσκωσε» και του άλλαξε κινητήρα, τοποθετώντας στη θέση του V10 της Yamaha, τον V8 της TRD που χρησιμοποιείται στο NASCAR. Προσφέρει 750 PS αλλά με την εξέλιξή του ελεύθερη, αναμένεται να πλησιάσει τα 1000 PS στην πορεία της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Το βίντεο αυτό είναι από το shakedown του αυτοκινήτου και ο 38χρονος Imamura το πιέζει στο όριο, πλαγιολισθαίνοντας ατελείωτα! Ελπίζει άλλωστε αυτό το νέο, αναβαθμισμένο «όπλο» της OTG Motor Sports, να τον επαναφέρει στην κορυφή του D1 καθώς έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους: το 2003, το 2009, το 2010 και το 2011.

Απολαύστε το…