Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: CLA AMG για… χόρταση

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: CLA AMG για… χόρταση

ΝΕΑ

Video: CLA AMG για… χόρταση

ΝΕΑ

Ένα χορταστικό video διάρκειας σχεδόν δεκαπέντε λεπτών με πρωταγωνίστρια της Mercedes-Benz CLA 45 AMG δημιούργησε το αμερικανικό παρακλάδι της μάρκας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρόκειται για μία βόλτα σε αστικό τοπίο, αργά τη νύχτα αλλά και τις πρώτες πρωινές ώρες, σε μία πλήρη παρουσίαση των λήψεων που συνέθεσαν το promo clip που είχε δημιουργήσει η Mercedes-Benz με το compact sedan επιδόσεων να γυρίζει στους δρόμους του Παρισιού (μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ).

Εδώ ο τηλεοπτικός φακός την ακολουθεί κατά πόδας στη πόλη του Φωτός καθώς οργώνει τους άδειους δρόμους της. Σε λευκό χρώμα και τον ήχο του 2λιτρου υπέρ-τροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα που έχει δεχθεί τη περιποίηση του παρακλαδιού επιδόσεων της γερμανικής εταιρείας να ξεσηκώνει.

Advertisement
Advertisement

Η CLA 45 AMG αποδίδει 360 PS και 45,9 kgm ροπής από τις 2.250 έως τις 5.000 rpm. Διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση και η ισχύς περνά στους τροχούς μέσω του 7τάχυτου AMG SPEEDSHIFT με διπλό συμπλέκτη. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 4.6sec ενώ η ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Στη χώρα μας, το κόστος απόκτησης της Mercedes-Benz CLA 45 AMG είναι στα 53.850€ συμπεριλαμβανομένου του οφέλους απόσυρσης.

Αν δεν… χορτάσατε από το μοντέλο επιδόσεων της γερμανικής εταιρείας, μπορείτε να δείτε ένα ακόμα εντυπωσιακό video εδώ.