Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το pro_cee’d GT εν δράσει

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το pro_cee’d GT εν δράσει

ΝΕΑ

Video: Το pro_cee’d GT εν δράσει

ΝΕΑ

Το φθινόπωρο αναμένεται στην Ελλάδα η sport έκδοση του νέου μικρομεσαίου Kia, διαθέσιμη με 3θυρο αλλά και με 5θυρο αμάξωμα. Τα pro_cee’d και cee’d GT λαμβάνουν κίνηση από τον 1.6 lt. turbo, 204 PS και 27 kgm ροπής, ο οποίος χαρίζει επιτάχυνση 0-100 σε 7,7 sec και τελική ταχύτητα 230 km/h. Σε συνδυασμό με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που στέλνει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, τα cee’d GT και pro_cee’d GT καταναλώνουν σε μεικτό κύκλο 7,4 lt/100 km και εκπέμπουν 171 g. CO2 ανά km.

Advertisement
Advertisement

Η Kia θα λανσάρει επίσης μία ακόμη πιο σπέσιαλ έκδοση του pro_cee’d GT, την οποία ονομάζει 1st Edition. Θα κυκλοφορήσει σε μόλις 500 μονάδες στην Ευρώπη και έχει ξεχωριστή εμφάνιση χάρη στις σκούρες ζάντες αλουμινίου και τα μαύρα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, αλλά και επιπλέον εξοπλισμό, όπως προσαρμοζόμενα φώτα Xenon, αυτόματο κλιματισμό, δορυφορικό σύστημα πλοήγησης, ηλιοροφή.

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα το προωθητικό video για το αυτοκίνητο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το ευρωπαϊκό νεανικό κοινό.[nggallery id=2313]