Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το σύστημα BringGo της Chevrolet

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το σύστημα BringGo της Chevrolet

ΝΕΑ

Video: Το σύστημα BringGo της Chevrolet

ΝΕΑ

Πριν από μερικές ημέρες, στη πρώτη δοκιμή του Trax που κάναμε στη Κροατία, αναφερθήκαμε στο καινοτόμο σύστημα πλοήγησης της Chevrolet με τίτλο «BringGo». Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ένα σύστημα που εφοδιάζει και το Spark και που είναι το πρώτο σύστημα πλοήγησης που λανσαρίστηκε ποτέ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, βασιζόμενο στη λειτουργία του smart phone του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Όμως αναφέρει το σλόγκαν της Chevrolet, δεν σε πάει μόνο από το «Σημείο Α», στο «Σημείο Β». Έρχεται μαζί σου και στο «Σημείο Γ»!

Με τη βοήθεια του BringGo, οι επιβάτες μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα με τη χρήση του τηλεφώνου τους, και χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουν τα χρήματα που συνήθως κοστίζουν τα ολοκληρωμένα συστήματα πλοήγησης.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από το να δουν τους χάρτες σε 3D, μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τη μετάδοση της κυκλοφορίας και την πρόταση εναλλακτικής διαδρομής. Παράλληλα, το BringGo έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει χάρτες στο smartphone. Οι χρήστες που αγοράζουν την εφαρμογή BringGo στο smartphone για το ασύρματο ραδιόφωνο MyLink μπορούν επίσης να εντοπίζουν πληροφορίες έκτακτης ανάγκης ή να χρησιμοποιούν τοπική αναζήτηση μέσω του Google.[nggallery id=2576]