Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το ρεκόρ ταχύτητας της Bugatti

Ελλάδα 2:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το ρεκόρ ταχύτητας της Bugatti

ΝΕΑ

Video: Το ρεκόρ ταχύτητας της Bugatti

ΝΕΑ

Θέλετε να δείτε πως ένα αυτοκίνητο… ρουκέτα σπάει ένα παγκόσμιο ρεκόρ και μπαίνει στο Βιβλίο Γκίνες; Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti δημοσίευσε ένα video από την επιτυχημένη της προσπάθεια να ανακτήσει τα χαμένα σκήπτρα σε ότι αφορούσε στον τίτλο του «ταχύτερου ανοιχτού αυτοκινήτου στον κόσμο».

Τα κατάφερε με τη Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse που έπιασε τα 408,84 km/h στην πίστα δοκιμών του Ομίλου Volkswagen στην Κάτω Σαξονία! Πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Κινέζος οδηγός αγώνων Άντονι Λιου που δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Ήταν μία συγκλονιστική στιγμή. Κατά την περίοδο των δοκιμών ξεπεράσαμε αρκετές φορές το φράγμα των 400 km/h, όμως είμαι πολύ περήφανος από το γεγονός ότι αύξησα και άλλο την ανώτατη ταχύτητα κατά την καταγραφή του ρεκόρ», δήλωσε ο Λιου.

Advertisement
Advertisement

Η παραπάνω επιτυχία ώθησε τους Γάλλους στη κυκλοφορία μίας συλλεκτικής έκδοσης, με τον τίτλο WRC, προερχόμενο όχι από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι αλλά από το… «World Record Car».

Αυτή είναι στη γνώριμη διχρωμία με μαύρο και πορτοκαλί χρώμα, με τον 8λιτρο W16 με ισχύ 1.200 PS κάτω από το καπό.[nggallery id=2357]