Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Το ετήσιο GTI Meeting στην Αυστρία

Ελλάδα 13:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Το ετήσιο GTI Meeting στην Αυστρία

ΝΕΑ

Video: Το ετήσιο GTI Meeting στην Αυστρία

ΝΕΑ

Γυναίκες, βελτιωμένα αυτοκίνητα και πολλή μπύρα. Ίσως η ελκυστικότερη… τριπλή υπόσχεση για τους περισσότερους άνδρες. Στο ετήσιο ραντεβού GTI Meeting, στη λίμνη Worthersee της Αυστρίας, όλα τα παραπάνω υπήρχαν σε αφθονία. Σε συνδυασμό με τον καλό καιρό, ο αριθμός των επισκεπτών έφθασε φυσιολογικά τις 140.000.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen δίνει κάθε χρόνο ιδιαίτερη σημασία στη συγκεκριμένη έκθεση, επιφυλάσσοντας αρκετές παγκόσμιες πρεμιέρες. Κυρίαρχη θέση εξασφάλισε φέτος το Design Vision GTI Concept, το οποίο βασίζεται στο Golf έβδομης γενιάς και φέρει 3λιτρο V6 με 503 PS.

Δεκατρείς ειδικευόμενοι στη Volkswagen δημιούργησαν το Golf GTI Cabrio Austria, ένα διθέσιο μοντέλο με κινητήρα 2.0 TSI απόδοσης 333 PS και ηχοσύστημα 2.250 watt, με 11 ηχεία. Οι επισκέπτες είδαν επίσης το επετειακό Scirocco Million, ένα εντυπωσιακό Amarok με 3λιτρο V6 TDI με ισχύ 272 PS και αρκετές ακόμη εκπλήξεις.

Για τους φίλους της τέκνο, στο περίπτερο της Volkswagen εμφανίστηκαν οι Scooter, ένα διάσημο γερμανικό συγκρότημα το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατ. δίσκους.[nggallery id=2613]

Advertisement
Advertisement