ΝΕΑ

Video: Τα supermodels αγαπούν τη CLA

Ελλάδα 22:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Τα supermodels αγαπούν τη CLA

ΝΕΑ

Video: Τα supermodels αγαπούν τη CLA

ΝΕΑ

Εκτός από το να δημιουργεί καλά αυτοκίνητα, η Mercedes ξέρει καλά και πως να παίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι. Πριν μερικές ημέρες σας παρουσιάσαμε τις περιπέτειες της ολοκαίνουριας CLA με την Αμερικανίδα σταρ της πασαρέλας, Κάρλι Κλος. Τότε η νέα Mercedes έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στην Κλος – καταμεσής ενός ερημικού τοπίου.

Advertisement
Advertisement

Τώρα όλα είναι… υγρά. Μη πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό, αυτή τη φορά η CLA πάει για πλύσιμο! Συμπρωταγωνίστρια της είναι μία άλλη αγαπημένη των ανδρών, η Κέιτ Άπτον.

Αυτή τη φορά το σενάριο δεν έχει άλογα αλλά πρόκειται ουσιαστικά για πρόγευση ενόψει του διαφημιστικού που θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl, ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών γεγονότων στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού.

Λόγω της υψηλής τηλεθέασης, παραδοσιακά οι εταιρείες “κατεβάζουν” τα γερά διαφημιστικά τους χαρτιά και αν θα έπρεπε να ποντάρουμε φέτος στο πιο σποτ θα κλέψει τη παράσταση, θα ποντάρουμε σε εκείνο της CLA.

Advertisement
Advertisement

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, η 20χρονη ξεκινά ελπιδοφόρα αλλά στη συνέχεια… μας αφήνει στο περίμενε. Εμάς, μερικούς παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου και τον μισό πλανήτη που την ποθεί!
[nggallery id=1590]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)