Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Μία Porsche για τη καθημερινότητα

Ελλάδα 18:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Μία Porsche για τη καθημερινότητα

ΝΕΑ

Video: Μία Porsche για τη καθημερινότητα

ΝΕΑ

Αυτό είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί η Porsche στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα και αφορά στη νέα Panamera. Του Πάνου Σεϊτανίδη (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Γυρισμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, με μεγάλο του μέρος να αφορά περάσματα πάνω από τη γέφυρα που συνδέει το Όουκλαντ με το Σαν Φρανσίσκο αλλά και ερημικές διαδρομές στη μέση του πουθενά της Καλιφόρνια, το βίντεο αυτό παρουσιάζει ενδελεχώς τα κάλλη του 4θυρου κουπέ επιδόσεων της γερμανικής μάρκας.

Πρόκειται για facelift το οποίο πρώτη φορά είχατε δει στο NewsAuto, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 2 Απριλίου – πριν δηλαδή τα επίσημα αποκαλυπτήριά της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης.

Η νέα Panamera που αναμένεται να κάνει το ταξίδι προς τη δική μας πλευρά του Ατλαντικού το καλοκαίρι, έχει επανασχεδιασμένα εμπρός φωτιστικά σώματα και εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, με τα φώτα ημέρας να είναι LED.

Advertisement
Advertisement

Στο πίσω μέρος της, η πινακίδα έχει τοποθετηθεί πιο χαμηλά στον προφυλακτήρα, ενώ διαφορετικά είναι και τα κρύσταλλα των φώτων. Στις φωτογραφίες βλέπουμε τόσο την απλή έκδοση, όσο και τις ισχυρότερες S και Turbo.[nggallery id=2295]