Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Toyota απαντά με Kaley Cuoco

Ελλάδα 16:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η Toyota απαντά με Kaley Cuoco

ΝΕΑ

Video: Η Toyota απαντά με Kaley Cuoco

ΝΕΑ

To Super Bowl πλησιάζει και όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες μάχονται στο διαφημιστικό στίβο, χρησιμοποιώντας γερά χαρτιά ενόψει του “φιλέτου” προβολής των προϊόντων τους σε ώρα τεράστιας τηλεθέασης για το κοινό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σε προηγούμενο άρθρο σας παρουσιάσαμε τη τάση της Mercedes προς τα Top Models, αρχικά με τη Κάρλι Κλος και στη συνέχεια με την Κέιτ Άπτον. Ήρθε η ώρα να απαντήσει η Toyota…

Advertisement
Advertisement

Κλασικά πιο… συντηρητικοί αλλά εξίσου φιλόδοξοι οι Ιάπωνες, δημιούργησαν ένα TV Spot στο οποίο πρωταγωνιστεί η τηλεοπτική σταρ Κέιλι Κουόκο και συμπρωταγωνιστεί το νέο RAV 4.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Big Bang Theory” δήλωσε σχετικά: “Όταν είδα το concept της διαφήμισης, ήξερα πως ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Πέρασα πολύ ωραία στα γυρίσματα και ανυπομονώ να δω τη τελική της μορφή”.

Προς το παρόν, η Toyota δημοσιοποίησε μία πρόγευση 36 δευτερολέπτων του διαφημιστικού με την 27χρονη ηθοποιό. Ολόκληρο το post θα προβληθεί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του κορυφαίου ραντεβού του αμερικάνικου ποδοσφαίρου που θα λάβει χώρα στις 3 Φεβρουαρίου, στη Νέα Ορλεάνη και το ανακατασκευασμένο Superdome.
[nggallery id=1601]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement