Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η Panamera Sport Turismo εν δράσει!

Ελλάδα 9:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η Panamera Sport Turismo εν δράσει!

ΝΕΑ

Video: Η Panamera Sport Turismo εν δράσει!

ΝΕΑ

Τη λατρέψαμε στη πρώτη ματιά. Τώρα ήρθε η ώρα να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα. Ο λόγος για τη Porsche Panamera Sport Turismo Concept που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού. Η γερμανική μάρκα δημοσίευσε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με το νέο μέλος της γκάμας της.

Advertisement
Advertisement

Ενώ κινείται στοους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς στο Λος Άντζελες, μέλη κλειδιά στη δημιουργία της όπως ο επικεφαλής σχεδιασμού Μίκαελ Μάουερ, εξηγούν τη φιλοσοφία αυτού του νέου μοντέλου που παρότι διατηρεί βασικά στοιχεία του DNA της Porche, ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της.

Η Panamera Sport Turismo Concept φέρει plug-in υβριδικό σύστημα, το οποίο επιτρέπει την κάλυψη απόστασης 30 km και με ταχύτητα έως 130 m/h με αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας. H μέγιστη συνδυαστική ισχύς της Sport Turismo ανέρχεται σε 416 PS, με τη διαδικασία 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 6 sec. Το εντυπωσιακό είναι ότι η μέση κατανάλωση βρίσκεται στα επίπεδα των 3,5 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 στα 82 gr/km.

Παράλληλα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο φουτουριστικός πίνακας οργάνων, που περιλαμβάνει και TFT οθόνες που προβάλλουν τη θέα από τους πλαϊνούς καθρέφτες αλλά και η κεντρική κονσόλα με οθόνη αφής. Απολαύστε τη!
[nggallery id=1353]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanAuto)

Advertisement
Advertisement