Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του νέου Panda 4×4

Ελλάδα 7:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η παρουσίαση του νέου Panda 4×4

ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του νέου Panda 4×4

ΝΕΑ

Μία από τις ατραξιόν στο περίπτερο της Fiat στο Παρίσι ήταν το νέο Panda 4×4! Παρότι οι πρώτες παρουσιάσεις των Ιταλών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Πόλης του Φωτός ήταν αρκετές, αυτή μάλλον έκλεψε τη παράσταση. Στο video που σας παραθέτουμε, ο ισχυρός άνδρας της μάρκας, Ολιβιέ Φρανσουά, προλογίζει τις νέες αφίξεις στην οικογένεια του Panda (εκτός από την τετρακίνητη έκδοση, παρουσιάστηκαν οι εκδόσεις Trekking και Natural Power).

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με τη δικίνητη έκδοση, έχει ελαφρώς αυξημένες διαστάσεις, φθάνοντας σε μήκος τα 3,68 m, σε πλάτος το 1,67 m και σε ύψος το 1,6 m. Το μεταξόνιο δεν έχει βέβαια αλλάξει, παραμένοντας στα 2,3 m.

Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει δύο μέλη: το δικύλινδρο 0.9 TwinAir, ο οποίος με τη βοήθεια turbo αποδίδει 85 PS, και τον 1.3 diesel MultiJet, ισχύος 75 PS. Το Panda 4×4 εξοπλίζεται με ESP, το οποίο συνδυάζεται με ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό (απενεργοποιείται χειροκίνητα για ταχύτητες έως 50 km/h).

Μπορείτε λοιπόν να πάρετε μία πρώτη γεύση από το συγκεκριμένο μοντέλο και πολύ περισσότερα θα έχουμε να πούμε σε μερικές ημέρες, όταν το NewsAuto θα βρεθεί στην Ιταλία για να το οδηγήσει![nggallery id=392]

Advertisement
Advertisement