ΝΕΑ

Video: Η διαφήμιση της CLA στο Super Bowl

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Η διαφήμιση της CLA στο Super Bowl

ΝΕΑ

Video: Η διαφήμιση της CLA στο Super Bowl

ΝΕΑ

Με τον Γουίλεμ Νταφόε στο ρόλο του Διαβόλου, η νέα CLA είναι έτοιμη να «εισβάλει» σε εκατομμύρια σπίτια Αμερικανών την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα «κονταροχτυπηθούν» κατά τη διάρκεια του Super Bowl, του τελικού δηλαδή του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Πρόκειται για το αθλητικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι τον αγώνα παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 111,3 εκατ. τηλεθεατές. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα 30 δευτερόλεπτα θα κοστίζουν φέτος έως 4 εκατ. δολάρια! Το διαφημιστικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes είναι η ολοκληρωμένη εκδοχή, διάρκειας 1:43. Εκτός από το διάσημο ηθοποιό, στη διαφήμιση εμφανίζονται επίσης ο Άσερ και το μοντέλο Κέιτ Άπτον.

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει και τη διαφήμιση της Toyota για το νέο RAV4, με πρωταγωνίστρια την Κέιλι Κουόκο της τηλεοπτικής σειράς  Big Bang Theory. Το φετινό Super Bowl θα διεξαχθεί στο Superdome της Νέας Ορλεάνης, με τους Ravens της Βαλτιμόρης να αντιμετωπίζουν τους 49ers του Σαν Φραντσίσκο.[nggallery id=1655]