Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Αυτό είναι το ανανεωμένο Micra

Ελλάδα 20:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Αυτό είναι το ανανεωμένο Micra

ΝΕΑ

Video: Αυτό είναι το ανανεωμένο Micra

ΝΕΑ

Η ανανεωμένη έκδοση του Nissan Micra είναι έτοιμη και έχουμε το υλικό που το αποδεικνύει. Οι Ιάπωνες προχώρησαν σε ένα σχεδιαστικό φρεσκάρισμα του σουπερμίνι, με τις αλλαγές να επικεντρώνονται στο εμπρός άκρο του αμαξώματος. Οι φωτογραφίες και το video δημοσιεύτηκαν σε φόρουμ φίλων της Nissan στην Ταϊλάνδη, μία εκ των χωρών παραγωγής του μοντέλου, και τραβήχτηκαν προφανώς κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τηλεοπτικό σποτ.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τις φωτογραφίες, οι επεμβάσεις εντοπίζονται στη νέα μάσκα που θυμίζει Juke και Qashqai, στο διαφορετικό προφυλακτήρα που φιλοξενεί μεγαλύτερους προβολείς ομίχλης. Λιγότερες είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος, με νέο προφυλακτήρα και διαφορετικά κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματα.

Το ανανεωμένο Micra αναμένεται στην Ευρώπη προς τα τέλη του 2013 και πέρα από με τον ατμοσφαιρικό 3κύλινδρο 1.2 βενζίνης θα κυκλοφορήσει και με υπερτροφοδοτούμενη έκδοση, ισχύος 98 PS. Σε συνδυασμό με start/stop και 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο θα εμφανίζει μέση κατανάλωση είναι 4,3 lt/100 km και εκπομπές ρύπων κάτω από τα 99 g/km.[nggallery id=2080]