Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Πλαγιολισθαίνοντας στον πάγο με Porsche

Ελλάδα 11:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Πλαγιολισθαίνοντας στον πάγο με Porsche

ΝΕΑ

Video: Πλαγιολισθαίνοντας στον πάγο με Porsche

ΝΕΑ

Ένα άκρως εντυπωσιακό video δημιούργησε η Porsche για τη προώθηση των χειμερινών training camp που διοργανώνει επί Φινλανδικού εδάφους. Λάθος. Επί φινλανδικού πάγου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Εκτός από το κέντρο εκπαίδευσης στο Ροβανιέμι, η γερμανική εταιρεία δημιούργησε άλλο ένα, στο Λεβί, ακόμα βορειότερα. Αμφότερα αποτελούν πεδία εκπαίδευσης οδηγών υπό ακραίες συνθήκες, όπου μαθαίνουν να δαμάζουν τις 911 Carrera 4 και 4c στο πάγο, χρησιμοποιώντας τη πλαγιολίσθηση ως σύμμαχο κι όχι εχθρό που θα τους καταστρέψει το αυτοκίνητό τους.

Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, μπορείτε να “ταξιδέψετε” κι εσείς στα πανέμορφα κατάλευκα Σκανδιναβικό τοπία, να πατήσετε κι εσείς γκάζι πάνω σε παγωμένες λίμνες, να δείτε πως “χορεύουν” οι Porsche 911 σε αυτά τα τερέν, καθώς και να ακούσετε τις εντυπώσεις των τυχερών που έχουν ήδη βιώσει αυτή την εμπειρία.

Advertisement
Advertisement

Αν είστε λάτρεις της Porsche (ή απλά της αυτοκίνησης) μπορείτε πατώντας εδώ να δείτε το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας, το μεσαίο της SUV, τη Macan. Μάλιστα λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, έκανε κι αυτές δοκιμές με… άφθονη πλαγιολίσθηση, αν και όχι επί πάγου.

Όσο για τις 911, γιορτάζουν μισό αιώνα ζωής και εκτός από τις δεκάδες εκδηλώσεις εορτασμών, πραγματοποιούν και… τουρνέ ανά τον κόσμο!