Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Οι αντιθέσεις της νέας Panamera

Ελλάδα 0:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Οι αντιθέσεις της νέας Panamera

ΝΕΑ

Video: Οι αντιθέσεις της νέας Panamera

ΝΕΑ

Ένα εντυπωσιακό video για να αναδείξει το διπλό χαρακτήρα της νέας Panamera δημιούργησε η Porsche.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όπως αναφέρει το σλόγκαν στο video: «Δεν είναι μόνο το αυτοκίνητο που κινείται στα όρια, το ερώτημα είναι αν και ο οδηγός μπορεί να κινηθεί σε αυτά». Ένα ερώτημα που κλήθηκαν να απαντήσουν άνθρωποι που συνεισφέρουν στη δημιουργία μοντέλων της γερμανικής μάρκας από τη Στουτγάρδη αλλά και την εξέλιξή της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο σχεδιαστής Joe Doucet, o brand training μάνατζερ της Porsche Βόρειας Αμερικής, Jeremy Lawley κ.α. έκαναν το υπέρ-ατλαντικό ταξίδι, από τις ΗΠΑ στη Γερμανία, για να οδηγήσουν τη νέα Panamera και να έχουν σαφή εικόνα για τις αρετές της.

Advertisement
Advertisement

Υπό το πλαίσιο «συγκινήσεις για τέσσερις επιβάτες» και με γνώμονα τις συνεχείς αντιθέσεις του στιλ «επιδόσεις/ασφάλεια», «αγωνιστικές ρυθμίσεις/πολυτέλεια».

Την ανανεωμένη Panamera την είδατε πρώτοι μέσα από τις σελίδες του NewsAuto στις 2 Απριλίου. Διαθέτει έκδοση που εξαιρείται της υποχρέωσης καταβολής τελών κυκλοφορίας ενώ η κορυφαία επιλογή στη γκάμα της, είναι η Panamera Turbo S. Μπορείτε να δαβάσετε περισσότερα για αυτή, πατώντας εδώ.