Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βελτίωση στα 610 άλογα για την BMW M3

Ελλάδα 21:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βελτίωση στα 610 άλογα για την BMW M3

ΝΕΑ

Βελτίωση στα 610 άλογα για την BMW M3

ΝΕΑ

Η προηγούμενη γενιά της M3 εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο με το οποίο φυσικά ασχολούνται ακόμη οι εταιρίες βελτιώσεων. Η γερμανική G-Power μας δίνει την δική της υπετροφοδοτούμενη πρόταση η οποία πέρα από ουσία προσφέρει και την απαιτούμενη αισθητική αναβάθμιση. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για αισθητική αναβάθμιση δεν αναφερόμαστε στο εξωτερικό της BMW M3, αλλά στον χώρο του κινητήρα. Οι Γερμανοί φαίνεται να έχουν προσέξει ιδιαίτερα το κιτ της μετατοπής τους και σε αυτό το κομμάτι κάνοντας το 8 κύλινδρο μοτέρ χάρμα οφθαλμών, για μια τιμή στα μόλις 6.000 ευρώ, στην Γερμανία.

Για αυτό το σχετικά χαμηλό ποσό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσθέσουν 190 έξτρα ίππους στον ατμοσφαιρικό κινητήρα τους με τα χαρακτηριστικά του μηχανικού υπερσυμπιεστή να μην αλλοιώνουν καθόλου τον τρόπο που αποδίδει το βαυαρικό μοτέρ. Άλμα έχουμε φυσικά και στην ροπή η οποία ανέρχεται πλέον κοντά στα 60 κιλά. Για τον συγκεκριμένο κινητήρα υπάρχει και ένα “υποδεέστερο” κιτ βελτίωσης στους 580 ίππους, το οποίο είναι ωστόσο και 1.000 φθηνότερο.

bmw-m3-e92-g-power-supercharger-640

Advertisement
Advertisement

Για όσους θέλουν το απόλυτο για την M3, η G-Power έχει στην γκάμα της και ένα κιτ που ανεβάζει την απόδοση στους 720 ίππους. Στα 40.000 ευρώ όμως δεν είναι και το πιο… value for money “πακέτο” της εταιρίας.

bmw-m3-e92-g-power-supercharger-640-2

Όλες αυτές οι βελτιώσεις για την BMW M3 αποτελούν μέρος των “εορταστικών” πακέτων της G-Power η οποία κλείνει φέτος 35 χρόνια από την ίδρυσή της. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να το γιορτάσει ένας βελτιωτής από το να προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη στο κοινό του;