Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Velar, το νέο μέλος της οικογένειας Range Rover

Ελλάδα 5:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Velar, το νέο μέλος της οικογένειας Range Rover

ΝΕΑ

Velar, το νέο μέλος της οικογένειας Range Rover

ΝΕΑ

Πριν από μερικές ημέρες σας είχαμε δείξει τις πρώτες εικόνες που είχαν διαρρεύσει από το Velar, τη νέα προσθήκη στην οικογένεια Range Rover που έρχεται να γεμίσει το κενό ανάμεσα στο Evoque και το Range Rover Sport. Τώρα έχουμε και επίσημη φωτογραφία του!

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

Ενόψει της επίσημης πρεμιέρας του που είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου, η βρετανική μάρκα μας δείχνει το νέο της μοντέλο από πίσω και ψηλά. Ο αντίπαλος των Macan, Χ6 και GLE Coupe έχει πάρει το όνομά του από τη λατινική λέξη «velare» που σημαίνει «κρύβω» ή «καλύπτω». Μάλιστα υπάρχει και μία ιστορία σχετικά, που γυρνάει πίσω στο 1969, όταν οι μηχανικοί της μάρκας προσπαθούσαν να κρύψουν την ταυτότητα 26 Range Rover προ-παραγωγής και είχαν βαφτίσει τα πρωτότυπα με αυτό το όνομα. Ένα χρόνο πριν το επίσημο λανσάρισμα δηλαδή του Range Rover.

Ο Gerry McGovern, επικεφαλής σχεδιαστής της της Land Rover δήλωσε: «Αποκαλούμε το Velar το ‘avant garde Range Rover’. Φέρνει μια νέα αίγλη στη μάρκα γεμάτη σύγχρονη αισθητική. Το Velar αλλάζει τα πάντα για εμάς».

Advertisement
Advertisement

Το πίσω μέρος πάντως είναι τόσο κουπέ που θυμίζει λίγο τη «συγγενική» Jaguar F-Pace με την οποία φέρεται να πατάει στην ίδια αλουμινένια πλατφόρμα. Παράλληλα, η γυάλινη οροφή μας επιτρέπει να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στο εσωτερικό, όπου διακρίνεται μία μεγάλη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, όπου έχει επιλεγεί επίσης μινιμάλ σχεδιαστική προσέγγιση.

Περισσότερα, την 1η Μαρτίου…

lr-levar-teseae