Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Πάθος για τα αυτοκίνητα

Ελλάδα 7:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βασιλιάς Κάρολος: Πάθος για τα αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Πάθος για τα αυτοκίνητα

ΝΕΑ

Ο μονάρχης της Αγγλίας ήταν από νεαρός παθιασμένος με την ταχύτητα και διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή όσο και μεγάλη συλλογή.

Advertisement
Advertisement

Τις τελευταίες ημέρες ο Βασιλιάς Κάρολος συζητείται ευρέως αφού διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου, την οποία αντιμετωπίζει με θεραπευτική αγωγή και ψυχραιμία.

Για τον ίδιο εδώ και χρόνια όταν ήθελε να ξεφύγει για λίγο από μια κακή είδηση ή κάτι στενάχωρο, η λύση για να ξεχαστεί ήταν να μπει σε ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα της συλλογής του.

Ο βασιλιάς της Αγγλίας διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή, από αυτοκίνητα  τα περισσότερα εκ των οποίων τα λες και αντικείμενα του πόθου, όπως την Aston Martin V8 Volante!

Advertisement
Advertisement

Δεν είναι φυσικά το μόνο τετράτροχο πετράδι στο «στέμμα» της συλλογής του η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πρώτη ηλεκτρική Jaguar I-Pace την οποία αγόρασε σε ένα μοναδικό χρώμα που δεν διατέθηκε στην αγορά.

Στα γκαράζ του ξεκουράζονται πάρα πολλές Rolls Royce, Jaguar, Bentley και Aston Martin η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 8.000.000 ευρώ και όπως λέγεται ο Κάρολος έχει οδηγήσει τουλάχιστον μια φορά, όλα τα αυτοκίνητα που έχει.

Advertisement

Η βασιλική συλλογή περιλαμβάνει επίσης μια πληθώρα από Land Rover και Range Rover με ένα εξ αυτών να έχει κορυφαία θωράκιση, αλεξίσφαιρα τζάμια, ενισχυμένο αμάξωμα και ελαστικά με κέβλαρ, το οποίο κοστίζει 11.000.000 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το «γεράκι» της Μοσάντ και η «Οργή του Θεού»
Για γέλια τα ανίκητα τουρκικά drones
Το πιο οικονομικό υπερόπλο ρίχνει στη μάχη το Ισραήλ