Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Vanderhall Brawley: Το…τζιπ του μέλλοντος! (+video)

Ελλάδα 7:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vanderhall Brawley: Το…τζιπ του μέλλοντος! (+video)

ΝΕΑ

Vanderhall Brawley: Το…τζιπ του μέλλοντος! (+video)

ΝΕΑ

Η Vanderhall, είναι μια εταιρεία γνωστή για τα ικανά και γρήγορα τρίκυκλα οχήματά της (speedsters), τώρα όμως αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με τα αμιγώς εκτός δρόμου τετράτροχα.

Advertisement
Advertisement

Το Brawley, είναι ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό τετρακίνητο, το οποίο δεν είναι ψέμα πως μπορεί να κινηθεί κυριολεκτικά σε παντός είδους εδάφη.

Στο εμπρός μέρος τα ψηλά φτερά, τα θηριώδη ελαστικά και οι σχεδόν ανύπαρκτοι θόλοι προκαλούν εντύπωση.
Το εξωτερικό τμήμα του Brawley μοιάζει με μικρό τζιπ που φόρεσε τα καλά του. Διαθέτει τροχούς 18 ιντσών με ελαστικά 35 ιντσών, ειδικά αμορτισέρ και ανάρτηση με διαδρομή 22 εκατοστών παρακαλώ…

Στο εσωτερικό, ο σχεδιασμός είναι λιτός, εκτός από ένα οριζόντιο ταμπλό, το μόνο που έχετε στην τετραθέσια καμπίνα είναι τρία όργανα και μια σειρά λεπτών διακοπτών.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει επίσης κλιματισμός, δερμάτινο τιμόνι και ηχοσύστημα συμβατό με Bluetooth. Οι πόρτες υιοθετούν παράθυρα αλά McLaren Senna, πιθανώς για καλύτερη ορατότητα του εδάφους από κάτω.

Η ισχύς παρέχεται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε τροχό. Συνολικά, στην κορυφαία έκδοση GTS, αποδίδουν συνδυασμένη ισχύ 410 ίππους και ροπή 651 Nm.

Advertisement

Το Brawley διαθέτει επίσης σύστημα ABS, ανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα και τετραδιεύθυνση που, σύμφωνα με την εταιρεία, παρέχει «ασύγκριτη δυνατότητα ελιγμών».

Advertisement

Η Vanderhall έχει εξελίξει τη δική της μπαταρία NMC με ένα ειδικό σύστημα που επεκτείνει τον κύκλο ζωής της σε οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί έως και στο 80% σε λιγότερο από μία ώρα χρησιμοποιώντας ταχυφορτιστή DC παρέχοντας στο όχημα αυτονομία μεγαλύτερη των 322 km.

Οι παραγγελίες για το Vanderhall Brawley θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουλίου, αν και οι τιμές αγοράς του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Vanderhall Venice Speedster: Το τρίκυκλο των 180 ίππων (video)
Τα Jeep Wrangler και Gladiator με παρμπρίζ Gorilla Glass
Ποιοί αγοράζουν δεξιοτίμονα Jeep στις ΗΠΑ;