Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Turbo και 300 άλογα για το Toyota GT86;

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Turbo και 300 άλογα για το Toyota GT86;

ΝΕΑ

Turbo και 300 άλογα για το Toyota GT86;

ΝΕΑ

To GT86 είναι ένα από τα πιο ποθητά Toyota που έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια και όλοι περιμένουν νέες ισχυρότερες εκδόσεις.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Οι οποίες πιθανότατα θα επέλθουν με το facelift που θα γίνει τέλη 2015 και το Toyota GT86 να αποκτήσει ένα πανίσχυρο turbo κινητήρα και τετρακίνηση, σύμφωνα με το 4wheelsnews.com και στοιχεία από το ιαπωνικό περιοδικό Best Car . Αυτή θα είναι η κορυφαία έκδοση του GT86 και επειδή η Toyota δεν έχει turbo βενζινοκινητήρες (πέρα από το νέο δίλιτρο του Lexus NX) και αφετέρου το σασί είναι χτισμένο γύρω από τον boxer, θα χρησιμοποιηθεί ο επίσης τετρακύλινδρος των 2,5 lt από το Subaru WRX STi.

Του οποίου η απόδοση θα φτάνει τουλάχιστον τους 300 PS με την κίνηση να μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω αυτόματο κιβωτίου οκτώ σχέσεων, σύμφωνα πάντα με το Best Car. Ήδη οι παπαράτσι στην πίστα του Nurburgring, όπου πλέον δοκιμάζεται και εξελίσσεται σχεδόν κάθε νέο μοντέλο πριν μπει στην παραγωγή, έχουν εντοπίσει διάφορες καμουφλαρισμένες εκδοχές του GT86. Είπαμε, ο λαός θέλει turbo και η Toyota πρέπει να ενδώσει. Ή καλύτερα η Subaru;