Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρόμος από τις κλοπές σε πάρκινγκ της Αθηνών-Θεσσαλονίκης

Ελλάδα 7:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρόμος από τις κλοπές σε πάρκινγκ της Αθηνών-Θεσσαλονίκης

ΝΕΑ

Τρόμος από τις κλοπές σε πάρκινγκ της Αθηνών-Θεσσαλονίκης

ΝΕΑ

Τον τελευταίο καιρό έχουν καταγραφεί περιστατικά με κλοπές σε οδηγούς που κάνουν ολιγόλεπτες στάσεις στα πάρκινγκ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Advertisement
Advertisement

Μεγάλη ανησυχία στους οδηγούς και προβληματισμό στις Αρχές προκαλούν τα περιστατικά κλοπών που έχουν καταγγελθεί τις τελευταίες ημέρες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, υπήρξαν δύο απανωτά χτυπήματα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με θύματα οδηγούς που είχαν σταματήσει στα πάρκινγκ της Εθνικής για μικρές στάσεις.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης ένας 30χρονος μαζί με τον 60χρονο πατέρα του και την 59χρονη μητέρα ανέφεραν ένα περιστατικό κλοπής.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός είχε σταματήσει στο 221ο χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, όταν ένας άγνωστος άνδρας, κατά πάσα πιθανότητα Ρομά, εισέβαλε αιφνιδιαστικά στο αυτοκίνητο και του άρπαξε χρηματικό ποσό, ρολόγια και χρυσαφικά, συνολικής αξίας 250.000 ευρώ.

Μετά την ληστεία ο δράστης έφυγε με τα πόδια, και ο 30χρονος τον καταδίωξε. Όμως ο κλέφτης τον απείλησε με μαχαίρι και μετά κατάφερε να περάσει μέσα από τα προστατευτικά της Εθνικής και χάθηκε στα χωράφια.

Μάλιστα υπήρξε και τραυματισμός του 30χρονου οδηγού ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Στυλίδας.

Advertisement

Ένα ακόμα περιστατικό είχε καταγραφεί στις 16 Φεβρουαρίου, όταν ένας άλλος οδηγός σταμάτησε και αυτός στο ίδιο σημείο για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.

Κατά την διάρκεια της απουσίας του, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι και του πήραν χρηματικό ποσό ύψους 6.500 ευρώ καθώς και την βέρα του.

Advertisement

Τα δύο περιστατικά έχουν κάνει τις Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή για τυχόν επανάληψη του φαινομένου. Ενώ και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν σταματούν στα πάρκινγκ της Εθνικής, ιδίως τη νύχτα όπου η αστυνόμευση είναι προφανώς πιο δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σαρώνει ο νέος τρόπος κλοπής αυτοκινήτων: Επιλέγουν Γυναίκες με παιδιά (+video)
Πώς προστατεύω από κλοπή το αυτοκίνητό μου;
Αυτή είναι η πιο αποτυχημένη απόπειρα κλοπής χρηματαποστολής (+video)