Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τρεις McLaren… φόρος τιμής!

Ελλάδα 1:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τρεις McLaren… φόρος τιμής!

ΝΕΑ

Τρεις McLaren… φόρος τιμής!

ΝΕΑ

Η McLaren Automotive αναμένεται να κλέψει την παράσταση στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ παρουσιάζοντας τρία μοντέλα της, τροποποιημένα έτσι ώστε να αποτελούν… «αφιέρωση» προς σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν λάμψει με την αγωνιστική της ομάδα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Πρώτη στη σχετική λίστα, είναι η P1 που έχει βαφτεί από το τμήμα MSO (McLaren Special Operations) σε χρώματα που παραπέμπουν στο κράνος που φορούσε όταν οδηγούσε για λογαριασμό της McLaren στη Formula 1, ο σπουδαίος Alain Prost, κάτοχος τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί, με το μπλε και το κόκκινο να κάνουν… παιχνίδια περιμετρικά του αμαξώματος.

McLaren-P1-Prost-c640McLaren-P1-Prost-d640

Advertisement
Advertisement

Το δεύτερο… αφιερωμένο μοντέλο, είναι μία 675LT που με τη σειρά της μας γυρίζει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του ’60. Έμπνευση για τα χρώματά της αποτελούσε το κράνος του Denny Hulme, που εκτός από την F1, ξεχώρισε και στο Can-am, πάντα οδηγώντας για λογαριασμό της McLaren. Το μοντέλο που ανήκει στη σειρά Super Series της βρετανικής μάρκας, θα είναι βαμμένο σε χρώμα Sicila White, με δύο μαύρες ρίγες να το διέπουν.

Το τρίτο μοντέλο, είναι μία 650S Spider που με το θρυλικό πορτοκαλί χρώμα της, τιμά τον Bruce McLaren, βαμμένη στα χρώματα της M7A με την οποία το 1968 στο Σπα του Βελγίου, κατέκτησε την πρώτη από τις 182 νίκες της McLaren στο μαγικό κόσμο της Formula 1.

McLaren-F1-GT-a640McLaren-F1-GT-e640

Advertisement

Επίσης, στο περίπτερο της McLaren στο Γκούντγουντ θα βρίσκεται και ένα μοντέλο που θα ταξιδέψει πολλούς στο ένδοξο παρελθόν. Αναφερόμαστε στη McLaren F1 GT! Το σασί #58F1GT αποτελεί ένα από τα μόλις τρία που βγήκαν από το εργοστάσιο, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα βάσει της F1 GTR Longtail του 1997.

McLaren-F1-GT-c640McLaren-F1-GT-d640

Advertisement

Το NewsAuto έχει ταξιδέψει στην Αγγλία για να δώσει το παρών στο φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ. Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site!