Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα επικίνδυνη μόδα για τα social media (video)

Ελλάδα 6:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα επικίνδυνη μόδα για τα social media (video)

ΝΕΑ

Η νέα επικίνδυνη μόδα για τα social media (video)

ΝΕΑ

Ανέκαθεν, οι τάσεις στα social media είναι άξια απορίας. Μπορεί πολλές φορές να μην έχουν κανένα νόημα, ενώ άλλες φορές να είναι ακόμα και επικίνδυνες. Ευτυχώς αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με την πρώτη κατηγορία… στο περίπου.

Advertisement
Advertisement

Για να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου, οι χρήστες των social media χρειάζεται να κάνουν κάτι περίεργο, διαφορετικό ή υπερβολικό. Δεν χρειάζεται να βγαίνει ιδιαίτερα νόημα. Έτσι λοιπόν μια νέα τάση είναι να πηγαίνουν κάποιοι με… “μεγάλες τσέπες”, τα ακριβά τους αυτοκίνητα στην άκρη του λιμανιού, να ανοίγουν την πόρτα και απλά να κρεμιούνται από αυτή (χωρίς να πέσουν στην θάλασσα).

Μια τέτοια περίπτωση είναι από τον Christoph Zitzmann, ο οποίος έχει μια επιχείρηση ενοικιάσεων εξωτικών αυτοκινήτων. Ο ίδιος πήγε μια Bugatti Chiron στην άκρη του λιμανιού και άνοιξε την πόρτα. Έπειτα κρεμάστηκε από αυτή και όπως ήταν φυσικό τόσο οι περαστικοί όσο και η «παρέα» του μαγνητοσκόπησαν το γεγονός.

Advertisement
Advertisement

Πολλοί είναι αυτοί που τον κατηγόρησαν ότι δεν ενδιαφέρεται για το πανάκριβο αυτοκίνητο και την επισκευή που ίσως χρειαστεί.

Αυτό όμως δεν τον κράτησε πίσω και να μην το ξανακάνει. Έτσι, αυτή τη φορά έκανε τη γυμναστική του ανοίγοντας την πόρτα μιας Rolls-Royce. Για να είμαστε ειλικρινείς, θα μπορούσε να κάνει τη γυμναστική του σε κάποιο ακριβό γυμναστήριο, αλλά θα είχε πάρει ποτέ αυτή τη δημοσιότητα; Μάλλον όχι…

 

View this post on Instagram
Advertisement

 

A post shared by Christoph Zitzmann (@christoph.zitzmann)

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Κριστιάνο Ρονάλντο: Υπάλληλος τράκαρε τη Bugatti Veyron του
Αυτό είναι το νέο DS 7
O 10χρονος γιος του Ben Affleck τράκαρε μία Lamborghini Urus (+video)