Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Travel.gr: Το νέο, μεγάλο και δίγλωσσο ταξιδιωτικό portal του Πρώτου Θέματος

Ελλάδα 10:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Travel.gr: Το νέο, μεγάλο και δίγλωσσο ταξιδιωτικό portal του Πρώτου Θέματος

ΝΕΑ

Travel.gr: Το νέο, μεγάλο και δίγλωσσο ταξιδιωτικό portal του Πρώτου Θέματος

ΝΕΑ

Το Πρώτο Θέμα παρουσιάζει το νέο μεγάλο δίγλωσσο ταξιδιωτικό portal που αποθεώνει την εμπειρία του ταξιδιού στην Ελλάδα και τον κόσμο!

Advertisement
Advertisement

To Travel.gr είναι μια σύνθεση από Εμπειρίες Αυθεντικότητας, που διαμορφώνουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα κάθε τόπου, είναι ένα μωσαϊκό από ιστορίες ανθρώπων και προορισμών που μας καλούν να τους ανακαλύψουμε. Το Travel.gr αποτελεί την πύλη εισόδου των ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα, αλλά και το μέσο εξωστρέφειας των ελληνικών εταιρειών και περιοχών στο εξωτερικό.

Δείτε το travel.gr εδώ

design που βασίζεται στις πιο σύγχρονες αξίες της οπτικής επικοινωνίας, το Τravel.gr εμβαθύνει στο Ταξίδι, το μεγάλο κύμα της εποχής μας, που συμπυκνώνει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της ζωής μας στη νέα δεκαετία.

Advertisement
Advertisement

Η ακεραιότητα και η αξιοπιστία του Travel.gr βασίζεται στη μεγάλη κοινότητα των ανθρώπων του:

– Στους εξειδικευμένους συνεργάτες του που ταξιδεύουν διαρκώς σε όλη την Ελλάδα,

– Στους «insiders», τους μυημένους «γνώστες», που λατρεύουν να επισκέπτονται διαρκώς τον ίδιο προορισμό,
– Στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από κάθε τομέα που ζουν μόνιμα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και μάς ενημερώνουν για ό,τι νέο και ενφιαφέρον.

Advertisement

Ζούμε στην εποχή που θεωρούμε το Ταξίδι προτεραιότητά μας διότι εκφράζει όλες τις τάσεις των καιρών μας. Την ανάγκη μας για ελευθερίαανακάλυψηεξερεύνηση, την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που μάς διαμορφώνουν και μένουν χαραγμένες στη μνήμη.

Είναι μια εποχή που όλοι μας, σε όποια γενιά κι αν ανήκει ο καθένας, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον ελεύθερο χρόνο και στην αξιοποίησή του. Ο ελεύθερος χρόνος είναι η πραγματική μας ζωή, είναι η συνθήκη στην οποία εκφραζόμαστε συναισθηματικά και βιώνουμε τις στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάμε.

Advertisement

Η περιπέτεια της πανδημίας είναι μια αφορμή που επιταχύνει δυναμικά μέσα μας και γύρω μας την αξιολόγηση που δίνουμε σήμερα στις Εμπειρίες. Το Travel.gr χαρτογραφεί την Ελλάδα μέσα από αυτό ακριβώς το φίλτρο. Οι εμπειρίες που προσφέρει κάθε τόπος αποκαλύπτουν ξεκάθαρα την κουλτούρα του, τον χαρακτήρα του, τον πολιτισμικό του πλούτο.

Είναι μια εποχή που το ταξίδι είναι μιας διαρκής φαντασίωση, είναι η τροφή της ψυχής μας. Δεν είναι η ανάγκη μας απλώς για να αποδράσουμε. Είναι η επιθυμία μας να ανακαλύψουμε προορισμούς, να εξερευνήσουμε σε βάθος κάθε τόπο, να γίνουμε ένα με το τοπικό στοιχείο και στο τέλος να δούμε πώς όλο αυτό θα γίνει κομμάτι της προσωπικότητάς μας.

Advertisement

Σήμερα, τα ταξίδια μας είναι τα νέα που αγαπάμε να μοιραζόμαστε. Προγραμματίζουμε και κλείνουμε το ταξίδι μας ψηφιακά, το καταγράφουμε και το επικοινωνούμε στις κοινότητες των φίλων μας επίσης ψηφιακά. Ετσι, το Travel.gr αναπτύσσει ένα δίκτυο επικοινωνίας και συνδεσιμότητας με το κοινό του στα social media, με σκοπό να το εμπνέει, να ανταλλάσει ιδέες και να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με την οπτική και την αντίληψη διαφορετικών ανθρώπων.

Το Travel.gr είναι σήμερα live και σταδιακά θα ξεδιπλώνει όλες του τις εκφράσεις δίνοντας βαρύτητα στην σωστή πληροφορία, αλλά και στη σημασία του ταξιδιού στη ζωή μας, μέσα από μια πολυδιάστατη προσέγγιση περιεχομένου.

Μερικές από τις βασικές ενότητες του Travel.gr

Best of
Οι λίστες με τα καλύτερα στην Ελλάδα και τον κόσμο

Destinations
Ολοι οι προορισμοί και τα ταξίδια της ζωής μας

Experiences
Οι εμπειρίες που αποκαλύπτουν την ψυχή του κάθε τόπου

Food & Drink
Οι πρώτες ύλες και το συναίσθημα της γαστρονομίας

Hotels & Villas
Φιλοξενία και αρχιτεκτονική του ελεύθερου χρόνου

How to Travel
Τα πάντα για την τελετουργία του ταξιδιού

The insiders
Η γνώμη και η εμπειρία των μυημένων κάθε τόπου

Arts & Culture
Ιστορικά και σύγχρονα μνημεία Πολιτισμού

Travel News
Tο Travel.gr δεν στοχεύει μόνο στους ταξιδιώτες. Kαταγράφει με αξιοπιστία όλες τις σημαντικές ειδήσεις και αναλύει τις τάσεις της ταξιδιωτικής και ξενοδοχειακής αγοράς. Γι’ αυτόν τον λόγο συνεργάζεται στην ανταλλαγή περιεχομένου με το διεθνούς κύρους και επιρροής γερμανικό portal fvw.de