Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: Θα έρθει και δεύτερη γενιά του GT86

Ελλάδα 9:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota: Θα έρθει και δεύτερη γενιά του GT86

ΝΕΑ

Toyota: Θα έρθει και δεύτερη γενιά του GT86

ΝΕΑ

Θέλοντας να δώσει τέλος στην φημολογία σχετικά με το μέλλον του GT86 η Toyota δείχνει να διαλύει και επίσημα τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν σχετικά με την παρουσίαση μιας νέας γενιάς για το coupe μοντέλο της που θα τοποθετείται φυσικά κάτω από την Supra.

Advertisement
Advertisement

 

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της Ιαπωνικής εταιρίας από την Toyota Αυστραλίας έρχεται να βάλει τέλος στις φήμες που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου την περασμένη εβδομάδα λέγοντας πως υπάρχει πλάνο για τον αντικαταστάτη του GT86.

Advertisement
Advertisement

“Δεν ξέρω από πού προέρχονται αυτές οι αναφορές, αλλά σε αυτό το στάδιο σίγουρα δεν σκοπεύουμε να το σταματήσουμε, είναι ένα πολύ σημαντικό αυτοκίνητο για εμάς και θα είναι ο μικρός αδερφός της Supra”, δήλωσε ο Brodie Bott, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Toyota Αυστραλίας, σε σχετική ερώτηση στην αυστραλέζικη ιστοσελίδα GoAuto.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται για να επιβεβαιώσουν και τις προθέσεις της Subaru για συνέχιση του BRZ και αυτό που μάλλον μένει να δούμε σε αυτό το σημείο είναι οι δύο ιαπωνικές εταιρίες συνεργαστούν και στην εξέλιξη της δεύτερης γενιάς, ώστε να μοιραστούν το κόστος εξέλιξης αλλά και να επωφεληθούν για μία ακόμη φορά από την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στην κατασκευή σπορ αυτοκινήτων.

Όσον αφορά την ημερομηνία παρουσίασης της νέας γενιάς, αν και είναι ακόμη σχετικά νωρίς για αυτήτην κουβέντα, το 2021 φαντάζει μια καλή ημερομηνία, αν σκεφτεί κανείς ότι τότε συμπληρώνονται και 8 χρόνια παρουσίας του μοντέλου της Toyota στις αγορές του κόσμου.