Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Toyota Prius δέχεται τη φροντίδα της TRD

Ελλάδα 11:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Toyota Prius δέχεται τη φροντίδα της TRD

ΝΕΑ

Το Toyota Prius δέχεται τη φροντίδα της TRD

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Toyota Prius που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη έκθεση του Λος Άντζελες εμπλουτίζεται με κάποιες πιο σπορτίφ πινελιές από το τμήμα TRD.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το πακέτο που δημιούργησε η TRD για το Prius εστιάζει κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση και στη δημιουργία ενός πιο επιθετικού στυλ. Κύρια στοιχεία του είναι το πρόσθετο μπροστινό σπόιλερ του προφυλακτήρα, οι πλαϊνές ποδιές και ο νέος πίσω προφυλακτήρας με την διπλή κεντρική απόληξη της εξάτμισης και τον διαχύτη.

Το πακέτο συμπληρώνεται με αρκετές επιπλέον λεπτομέρειες όπως τα καλύμματα των καθρεπτών, ο διακριτικός διαχύτης οροφής, τα καλύμματα στα χερούλια στις πόρτες και βέβαια οι ζάντες που προσφέρονται σε διαστάσεις από 15 έως 18 ίντσες. Κάθε στοιχείο του πακέτου διατίθεται μάλιστα και ξεχωριστά από τα υπόλοιπα.

f7d5b11e-toyota-prius-trd-parts-1345654harpi640_3

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό οι αλλαγές είναι εξαιρετικά διακριτικές καθώς περιορίζονται μόνο στο διακόπτη εκκίνησης που φέρει την επιγραφή TRD και σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί αποσκευών. Επιπλέον η TRD προσφέρει και μια αναβάθμιση του πλαισίου που περιλαμβάνει μια πρόσθετη γέφυρα για βελτίωση της ακαμψίας.

Προς το παρόν το πακέτο της TRD για το Prius διατίθεται μόνο για την ιαπωνική αγορά και θα παρουσιαστεί στην προσεχή έκθεση του Τόκυο.

f7d5b11e-toyota-prius-trd-parts-1345654harpi640_1

Advertisement