Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Toyota Land Cruiser και σε επαγγελματικό

Ελλάδα 4:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Toyota Land Cruiser και σε επαγγελματικό

ΝΕΑ

Το Toyota Land Cruiser και σε επαγγελματικό

ΝΕΑ

Την διάθεση της επαγγελματικής έκδοσης του Land Cruiser Utility Commercial ανακοίνωσε η Toyota με την συγκεκριμένη έκδοση να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, δύο εκδόσεις τουToyota Land Cruiser Utility Commercial θα είναι διαθέσιμες στο κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου: με τρίθυρο αμάξωμα και κοντό μεταξόνιο αλλά και πεντάθυρο αμάξωμα με μακρύ μεταξόνιο.

Μια από τις μεγάλες διαφορές των επαγγελματικών Land Cruiser σε σχέση με τις “πολιτικές” τους εκδόσεις, είναι η αφαίρεση των πίσω καθισμάτων για την δημιουργία ενός μεγαλύτερου αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να φτάσει έως και τα 1.574 λίτρα σε χωρητικότητα, στο τρίθυρο αμάξωμα και τα 2.216 λίτρα στο πεντάθυρο, με το πάτωμα έχει επενδυθεί με αντιολισθητικό υλικό.  Παράλληλα το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο για το τρίθυρο ανέρχεται στα 593 κιλά για το πεντάθυρο στα 756 κιλά.

toyota-land-cruiser-utility-commercial-640-2

Advertisement
Advertisement

Φυσικά αν ο παραπάνω χώρος δεν σας είναι αρκετός, τότε είναι καλό να γνωρίζετε πως και οι δύο εκδόσεις μπορούν να ρυμουλκήσουν φορτίο έως και τρεις τόνους. Και τις δύο εκδόσεις η πόρτα ανοίγει στο πλάι, οι πόρτες στο πεντάθυρο διατηρούν την λειτουργικότητά τους ενώ τα παράθυρα έχουν καλυφθεί με φιλμ στο χρώμα του αμαξώματος.

toyota-land-cruiser-utility-commercial-640-3

Αλλαγές σε σχέση με τις πολιτικές εκδόσεις εντοπίζονται και στα επίπεδα εξοπλισμού, που είναι χαμηλότερα στο Utility Commercial με τις ζάντες των 17 ιντσών να είναι σε αυτή την περίπτωση πιο ανθεκτικές και κατασκευασμένες από ατσάλι. Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, δίνουν φυσικά το “παρόν” και σε αυτό το Land Cruiser, όπως και ο εξοπλισμός άνεσης που θεωρείται σχεδόν δεδομένος σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.

Advertisement

toyota-land-cruiser-utility-commercial-640

Οι τιμές του επαγγελματικού Land Cruiser ξεκινούν άπω τις 27.546 λίρες Αγγλίας για την 3θυρη έκδοση και από τις 28.509 λίρες για την 5θυρη έκδοση.

Advertisement