Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Toyota Hilux δια χειρός Gazoo Racing

Ελλάδα 10:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

To Toyota Hilux δια χειρός Gazoo Racing

ΝΕΑ

To Toyota Hilux δια χειρός Gazoo Racing

ΝΕΑ

Το τμήμα των μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Toyota, Gazoo Racing μετά το Yaris και την Supra βάζει την υπογραφή του και στο Hilux.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Hilux GR Sport παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Σάο Πάολο και αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για πολλούς δείχνοντας πως η Gazoo Racing έχει πρόθεση να ασχοληθεί και με τα εκτός δρόμου μοντέλα της Toyota.

Φυσικά το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του Hilux GR είναι η αισθητική καθώς το αυτοκίνητο εκτός από την χαρακτηριστική τριχρωμία της Gazoo Racing και τα ανάλογα αυτοκόλλητα λογότυπα είναι εφοδιασμένο με προεκτάσεις θόλων, με ρολμπαρ στην καρότσα αλλά και με ζάντες αλουμινίου ειδικής σχεδίασης 17 ιντσών. Αντίστοιχες πινελιές υπάρχουν και στον εσωτερικό διάκοσμο που κυριαρχεί το μαύρο δέρμα και κόκκινες λεπτομέρειες στο διάκοσμο. Διαφορετικός είναι ο πίνακας οργάνων, ενώ η κλασική μίζα έχει αντικατασταθεί με διακόπτη εκκίνησης.

535fd9e1-toyota-hilux-gr-sport-5456harpi640_1

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά το μηχανολογικό υπόβαθρο το Hilux GR έχει αναβαθμισμένη ανάρτηση με διαφορετικά αμορτισέρ και ελατήρια καθώς και διαφορετική κρεμαγιέρα. Η κίνηση δίνεται από τον γνωστό 2.8 diesel κινητήρα με 177 ίππους και περισσότερα από 45 kgm ροπής ενώ στάνταρ είναι το αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Η πωλήσεις του Hilux GR θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.

535fd9e1-toyota-hilux-gr-sport-5456harpi640

Advertisement