Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Gazoo concept: Με στιλ και φαντασία

Ελλάδα 17:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Toyota Gazoo concept: Με στιλ και φαντασία

ΝΕΑ

Toyota Gazoo concept: Με στιλ και φαντασία

ΝΕΑ

Ενώ ο κόσμος εξακολουθεί να περιμένει το νέο Supra για να σπάσει τελικά η μυστικοπάθεια, η Toyota έριξε στο φως ένα teaser για ένα νέο Super Sport Concept που προέρχεται από την παράδοση του τμήματος Gazoo Racing. Το νέο πρωτότυπο supercar θα κάνει το ντεμπούτο του στο Tokyo Auto Salon του 2018, με έμπνευση από το Le Mans.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr) 

Η Toyota αναφέρει ότι η ιδέα θα παρουσιάσει πώς μπορούν να εφαρμόσουν τα διδάγματα που αντλήθηκαν από τη συμμετοχή τους στη σειρά αγωνιστικών αγώνων WEC σε ένα αυτοκίνητο για το δρόμο, με την ενιαία εικόνα του teaser να αποκαλύπτει ένα αρκετά σκληρό αυτοκίνητο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με το αν η Toyota σκέφτεται πραγματικά να βάλει ένα αυτοκίνητο όπως το επερχόμενο Super Sport Concept στην παραγωγή, οδηγώντας μας στο να πιστέψουμε ότι αυτό πρέπει ακόμα να αποφασιστεί.

Το νέο supercar concept θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο, μαζί με τους νέους αγωνιστές και μοντέλα παραγωγής της Toyota όπως η Toyota 86 GR και η Vitz GRMN.

Advertisement
Advertisement