Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota Fortuner: το 7θέσιο Hilux

Ελλάδα 1:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota Fortuner: το 7θέσιο Hilux

ΝΕΑ

Toyota Fortuner: το 7θέσιο Hilux

ΝΕΑ

Στο πλαίσιο της ανανέωση του Ηilux, η Toyota ανανεώνει και το Fortuner την επιβατική εκδοχή του που απευθύνεται σε συγκεκριμένες αγορές, όπως αυτή της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα με το αναβαθμισμένο Toyota Hilux, κάνει πρεμιέρα στις αγορές για τις οποίες προορίζεται και το Fortuner. Το μοντέλο της Toyota, είναι ένα από τα λίγα που δεν πωλείται στις ΗΠΑ, αλλά με τις αλλαγές που έχει στο πλαίσιο της ανανέωσης, αναμένεται πως θα συνεχίσει την πολύ καλή του εμπορική πορεία, σε αγορές όπως αυτή της Αυστραλίας που διατίθεται.

Advertisement
Advertisement

Η δεύτερη γενιά του Fortuner κυκλοφόρησε το 2015 και το πλήθος των αλλαγών που έκανε τώρα η Toyota, το κάνει να φαίνεται λίγο πιο κομψό. Αυτές οι αλλαγές ξεκινούν από το μπροστινό άκρο, όπου έχουν τοποθετηθεί νέοι λεπτότεροι προβολείς και έχουν νέας σχεδίασης φώτα ημέρας LED. Συμπληρώνοντας την εικόνα, η διευρυμένη γρίλια στη μάσκα με μαύρο οριζόντιο μοτίβο πλέγματος, κάνει λίγο πιο δυναμικό το look του αυτοκινήτου. Ο προφυλακτήρας είναι επίσης ανασχεδιασμένος με πιο έντονες ακμές και περιλαμβάνει μεγάλους μαύρους αεραγωγούς αλλά και ένα ζεύγος μικρών φώτων ομίχλης.

Στην Αυστραλία, το ανανεωμένο SUV της Toyota θα πωλείται με κινητήρα turbo-diesel 2,8 λίτρων που παράγει 201 ίππους και 500 Nm ροπής –που είναι το μεγάλο νέο και για το ανανεωμένο Hilux. Όσον αφορά την καμπίνα, έχουν πραγματοποιηθεί περιορισμένες αλλαγές, αν και υπάρχει ένα καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8 ιντσών που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

Advertisement