Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: Έρχεται hot Auris, τετρακίνητο και υβριδικό;

Ελλάδα 18:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota: Έρχεται hot Auris, τετρακίνητο και υβριδικό;

ΝΕΑ

Toyota: Έρχεται hot Auris, τετρακίνητο και υβριδικό;

ΝΕΑ

Ανοιχτό αφήνει η Toyota το ενδεχόμενο μιας hot έκδοσης του Auris, ως ανταγωνιστή των υπόλοιπων μοντέλων της κατηγορίας του, η οποία δεν αποκλείεται να είναι υβριδική με την κίνηση να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Toyota δεν έχει κάποιο καυτό hatchback στην κατηγορία του νέου Auris. Αυτό ωστόσο μπορεί και να αλλάξει στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον με μια κίνηση από την πλευρά του Ιάπωνα κατασκευαστή που θα κάνει την δική του πρόταση στην κατηγορία να ξεχωρίσει από το ανταγωνισμό, από οπουδήποτε και αν έρχεται αυτός.

“Δεν έχουμε ακόμη ένα λεπτομερές πλάνο”, δήλωσε ο Yasushi Ueda, o αρχιμηχανικός του νέου Auris, στο αυστραλέζικο Drive. “Βεβαίως στο μέλλον, η ιδέα μιας hot υβριδικής έκδοσης ακούγεται πολύ ωραία”, πρόσθεσε.

toyota_auris_640-2

Advertisement
Advertisement

Αν τα σχέδια για μια γρήγορη υβριδική έκδοση του Auris υλοποιηθούν, τότε δεν αποκλείεται αυτό να είναι και τετρακίνητο, όπως άλλωστε είναι και το RAV4 Hybrid, με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης να στέλνει την δύναμή του στους εμπρός τροχούς και τον ηλεκτροκινητήρα να αναλαμβάνει την κίνηση των τροχών του πίσω άξονα.

toyota_auris_640

“Αυτή είναι η βασική αρχιτεκτονική εντός της Toyota”, συμπλήρωσε ο Ueda που μάλλον αναφέρει πολύ λιγότερα από όσα γνωρίζει. Οψόμεθα.