Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota C-HR, ανανεωμένο και ισχυρότερο

Ελλάδα 14:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota C-HR, ανανεωμένο και ισχυρότερο

ΝΕΑ

Toyota C-HR, ανανεωμένο και ισχυρότερο

ΝΕΑ

H Toyota παρουσίασε το ανανεωμένο C-HR με το crossover των Ιαπώνων να εμφανίζεται με αισθητικές αλλαγές, περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας αλλά και ένα ισχυρότερο υβριδικό σύνολο στην γκάμα των κινητήρων του.

Advertisement
Advertisement

 

Ειδικότερα το ανανεωμένο Toyota C-HR έχει δεχτεί τις περιποιήσεις των ανθρώπων της ιαπωνικής εταιρίας στο εμπρός αλλά και το πίσω μέρος του. Οι αλλαγές στους προφυλακτήρες είναι περιορισμένης έκτασης με στόχο να κρατήσουν το crossover της Toyota φρέσκο χωρίς να αλλοιώσουν το μοντέρνο και δυναμικό παρουσιαστικό του. Τα φωτιστικά σώματα παρουσιάζονται επίσης αναβαθμισμένα -full LED- και τα φλας έχουν ενσωματωθεί στα φώτα DRL.

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα τον κινητήρων και συγκεκριμένα στα υβριδικά σύνολα Toyota προσθέτει τώρα στην γκάμα του C-HR το υβριδικό σύστημα με τον κινητήρα βενζίνης των δύο λίτρων που αποδίδει συνδυαστικά 184 ίππους και εκπέμπει 118 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο κατά WLTP.

To σύνολο έρχεται να πάρει την θέση του στην κορυφή της γκάμας συμπληρώνοντας εκείνο που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα που συνδυάζει ηλεκτρικό κινητήρα με μοτέρ εσωτερική καύσης 1,8 λίτρων για συνδυασμένη απόδοση 122 ίππων. Η Toyota αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε αλλαγές με στόχο την αναβάθμισή του χωρίς ωστόσο να μπαίνει σε λεπτομέρειες.

Advertisement

Για το νέα υβριδική έκδοση διαφορετικό είναι και το set up της ανάρτησης, ενώ όλες οι εκδόσεις φέρουν βελτιωμένη υποβοήθηση στο τιμόνι, για καλύτερη αίσθηση και αναθεωρημένη μόνωση της καμπίνας για ακόμη χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Advertisement

Τέλος στο ανανεωμένο C-HR κάνει το ντεμπούτο του ένα νέο σύστημα πολυμέσων που επιτρέπει την πλήρη ενσωμάτωση ενός smartphone και υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις των Apple CarPlay and Android Auto ενώ δίνει τη δυνατότητα και για “over the air” ενημερώσεις των χαρτών του συστήματος πλοήγησης.