Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Toyota: 12 νέα μοντέλα μέσα στην επόμενη τριετία

Ελλάδα 17:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Toyota: 12 νέα μοντέλα μέσα στην επόμενη τριετία

ΝΕΑ

Toyota: 12 νέα μοντέλα μέσα στην επόμενη τριετία

ΝΕΑ

Η Toyota ετοιμάζει μια μεγάλη προϊοντική επίθεση μέχρι και το 2021, αφού θα λανσάρει στην αγορά ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 12 νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σε αυτά τα νέα μοντέλα δεν περιλαμβάνονται 8 επιπλέον ανανεώσεις υπαρχόντων αυτοκινήτων της μάρκας, με τα 12 νέα μοντέλα να αφορούν βέβαια τόσο στην αγορά της Ευρώπης, όσο και των Η.Π.Α.

Ήδη, μέσα στη φετινή χρονιά η Toyota μας έχει φέρει τα τρία πρώτα εξ αυτών, το νέο RAV4, τη νέα Supra και τις καινούργιες Corolla Sedan και Corolla Hatchback, ενώ δύο ακόμη νέα μοντέλα αναμένονται να παρουσιαστούν μέχρι τα τέλη του έτους (Highlander και Yaris).

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά τώρα στο ποια θα είναι τα 6 άλλα νέα αυτοκίνητα της Toyota, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της μάρκας στις Η.Π.Α., τον Jack Hollis, ανάμεσά τους θα περιλαμβάνονται και κάποια νέα pick-up της εταιρείας που θα βασιστούν σε μια καινούργια πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται οι νέες γενιές των Hilux, Tundra και Tacoma.

Παράλληλα, ο Hollis αποκάλυψε ότι η Toyota ενδέχεται να παρουσιάσει και ένα νέο μικρό-compact crossover μοντέλο, κάτω από το RAV4 και δίπλα ουσιαστικά από το C-HR, το οποίο μάλιστα θα έχει πιο «SUV» χαρακτηριστικά (θα είναι πιο ψηλό και πιο πλατύ), ενώ θα μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου.

Advertisement

Εμείς, έχοντας υποδεχθεί ήδη στη χώρα μας τη νέα γενιά της Corolla (χάτσμπακ και σεντάν), αλλά και του RAV4, είμαστε εν αναμονή και των υπολοίπων νέων μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας και κυρίως του επόμενου Yaris, από τη στιγμή που η τωρινή γενιά του αυτοκινήτου έχει συμπληρώσει ήδη 8 χρονιά στην αγορά.