Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τώρα και εσύ μπορείς να οδηγήσεις το Pininfarina Battista

Ελλάδα 10:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τώρα και εσύ μπορείς να οδηγήσεις το Pininfarina Battista

ΝΕΑ

Τώρα και εσύ μπορείς να οδηγήσεις το Pininfarina Battista

ΝΕΑ

Μπορεί το hyper GT του ιταλικού σχεδιαστικού οίκου να κοστίζει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχει τρόπος να το… αποκτήσει ο οποιοσδήποτε κοινός θνητός.

Advertisement
Advertisement

Το Pininfarina Battista διατίθεται τώρα στην γκάμα αυτοκινήτων του παιχνιδιού Forza Horizon 5. Η Playground Games λάνσαρε ένα νέο extension, το «European Automotive Car Pack» και διατίθεται προς πώληση.

Εντός αυτού, ο gamer θα βρει το Pininfarina Battista και μπορεί να το αποκτήσει για το ψηφιακό του γκαράζ. Πρόκειται πλέον να είναι ένα από τα ισχυρότερα αυτοκίνητα του παιχνιδιού, σε σημείο που θα μπορείτε να… κλέβετε τους φίλους σας όταν παίζετε παρέα.

Με περίπου 1.900 ίππους, που προέρχονται από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες και μία μπαταρία 120 kWh, το ιταλικό hyper GT αναμένεται να αποτελέσει… cheat για όσους το επιλέγουν σε αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Το Horizon 5 δίνει τη δυνατότητα να τροποποιήσει το αυτοκίνητο στα μέτρα του, μέσω της ενότητας Pimp My Ride. Εκεί, μπορεί να του αλλάξει το κιτ αμαξώματος και να το «πουσάρει» ακόμα περισσότερο, φέρνοντάς το στις στιλιστικές του προτιμήσεις και τα μέτρα του.

Υπενθυμίζουμε, ότι μιλάμε για ένα hyper GT το οποίο άρχισε να παράγεται το 2022 και λιγότερες από 150 μονάδες διατέθηκαν με κόστος πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ η κάθε μία.

Οι απανταχού λάτρεις των racing games μπορείτε ελεύθερα να αγαλλιάσετε, εφόσον παίζετε Forza Horizon 5. Αξίζει μόνο να σας προτρέψουμε να αποκτήσετε και μία τιμονιέρα που πάντα βοηθάει στη μεγιστοποίηση της μοναδικής εμπειρίας.