Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Μάιο η αποκάλυψη της νέας Camaro (vid)

Ελλάδα 8:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τον Μάιο η αποκάλυψη της νέας Camaro (vid)

ΝΕΑ

Τον Μάιο η αποκάλυψη της νέας Camaro (vid)

ΝΕΑ

Τελικά η Chevrolet δεν επέλεξε κάποια έκθεση αυτοκινήτου για την παγκόσμια πρεμιέρα της 6ης γενιάς της Camaro, αλλά θα διοργανώσει μία ειδική εκδήλωση για την περίσταση. Το αμερικάνικο muscle car θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού στις 16 Μαΐου σε ένα μικρό νησάκι στον ποταμό του Ντιτρόιτ, το Μπελ Άιλ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η Chevrolet καλεί τους ενδιαφερόμενους να βιαστούν, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίδειξη με την απερχόμενη Camaro Z28 από επαγγελματίες οδηγούς, έκθεση με παλιές Camaro, δυνατότητα συνομιλίας με μηχανολόγους και σχεδιαστές κ.α. Αν τον Μάιο θα βρίσκεστε ούτως ή άλλως στο Ντιτρόιτ, κλείστε θέση στο www.thecamarosix.com.

Η 5η γενιά της Camaro πλησιάζει τις 500.000 πωλήσεις, από όταν κυκλοφόρησε (τον Αύγουστο του 2009) μέχρι και σήμερα. Πρώτη σε πωλήσεις χρονιά ήταν το 2011 (88.249) και δεύτερη το 2014 (86.297).

Advertisement
Advertisement

Μέχρι να φθάσουμε στα μέσα Μαΐου η Chevrolet θα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες-teaser. Μπορείτε να ακούσετε τον ήχο από το V8 της νέας Camaro στο ακόλουθο video.