Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τον Απρίλιο το VW ID.4

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τον Απρίλιο το VW ID.4

ΝΕΑ

Τον Απρίλιο το VW ID.4

ΝΕΑ

Επίσημη πρώτη παρουσίαση για την έκδοση παραγωγής του ID.4 της VW, αναμένεται να έχουμε τον Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Advertisement
Advertisement

Συνεχίζεται η επιθετική πολιτική της VW στις κατηγορίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με το ID.4 να είναι έτοιμο για παρουσίαση στην έκδοση παραγωγής του, τον ερχόμενο Απρίλιο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ. Μετά το ID.3 που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, έρχεται η ώρα να παρουσιαστεί επίσημα και το δεύτερο μέλος της «οικογένειας» των ID από τη Volkswagen.

Advertisement
Advertisement

Η πλατφόρμα MEB που αφορά στα ηλεκτρικά μοντέλα της γκάμας ID, θα έχει και συνέχεια με το coupe ΙD.5 που θα ακολουθήσει. Προς το παρόν, αυτό που επιβεβαιώνεται αναφορικά με το ID.4 που αναμένεται, είναι πως θα αποτελέσει την επόμενη μέρα σε ότι αφορά τα παγκόσμια αυτοκίνητα της μάρκας, μια και θα υποστηρίζεται από γραμμές παραγωγής στην Ευρώπη και στην Κίνα αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ είναι προγραμματισμένο και για παραγωγή στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, με το εργοστάσιο της VW στο Τενεσί να ακολουθεί το 2022.