Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τo Wrangler του μέλλοντος

Ελλάδα 5:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τo Wrangler του μέλλοντος

ΝΕΑ

Τo Wrangler του μέλλοντος

ΝΕΑ

Εδώ και 6 χρόνια, η FCA κάνει διαγωνισμούς σχεδίου για μαθητές προκειμένου να πάρει μια ιδέα για το πώς θα ήθελε το κοινό τα μελλοντικά της μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Το brief του φετινού διαγωνισμού ήταν το πώς φαντάζονται οι μαθητές το Jeep Wrangler του 2030. Τα παιδιά που ξεχώρισαν με τα σχέδιά τους, ήταν από τη Φλόριντα και από τη Νέα Υόρκη. Στην πρώτη θέση του διαγωνισμού, ο Eduard Cret από το Design and Architecture Senior High δημιούργησε το Jeep Wrangler DJ, που κρατάει τις βασικές αρχές σχεδίασης που κάνουν το διαχρονικό μοντέλο να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

fca-drive-for-design-jeep-wrangler-boi-530

Στη δεύτερη θέση, η Emily Bryson, από το ίδιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, δημιούργησε το Jeep Wrangler Victus. Το concept του σχεδιασμού της, ήταν για μοντέλο που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά σε συνθήκες ιδιαίτερα χαμηλής θερμοκρασίας. Όπως και στο πρώτο, έτσι και εδώ, έχουν διατηρηθεί οι βασικές σχεδιαστικές γραμμές του υπάρχοντος μοντέλου.

fca-drive-for-design-jeep-wrangler-boi-640

Advertisement

Στην τρίτη θέση, ο Jinho So του λυκείου Canisius έχει σχεδιάσει ένα αρκετά «καθαρό» σχήμα που συνδυάζει την sport διάθεση με την «περιπετειώδη» όψη, που όμως ακόμα και σε αυτό, διακρίνονται οι παραδοσιακές γραμμές του Wrangler. Για τους τρεις διακριθέντες, τα έπαθλα περιελάμβαναν  από ξεναγήσεις στο σχεδιαστικό τμήμα της FCA έως και εξοπλισμό για ψηφιακό σχέδιο, καθώς και δουλειά σε studio σχεδιασμού αυτοκινήτων.