Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW T-Roc αποκτά τον 2λιτρο diesel των 190 ίππων

Ελλάδα 23:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW T-Roc αποκτά τον 2λιτρο diesel των 190 ίππων

ΝΕΑ

Το VW T-Roc αποκτά τον 2λιτρο diesel των 190 ίππων

ΝΕΑ

Με έναν νέο πετρελαιοκινητήρα αλλά και νέες εξοπλιστικές εκδόσεις εμπλουτίζεται η γκάμα του δημοφιλούς VW Τ-Roc.

Advertisement
Advertisement

Η προσθήκη του νέου κινητήρα φαίνεται πως έχει σαν στόχο την ενίσχυση του δυναμικού προφίλ του μικρομεσαίου SUV της Volkswagen. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την επιλογή της ίδιας έκδοσης του πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI που βρίσκουμε και στο Golf GTD.

Η απόδοση στην συγκεκριμένη περίπτωση φθάνει του 190 ίππους με την ροπή να αγγίζει τα 40,8 χλγμ. Ο κινητήρας συνοδεύεται από κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων DSG, καθώς και από το σύστημα τετρακίνησης 4Motion της Volkswagen. Τα παραπάνω εξασφαλίζουν στο T-Roc επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,2’’ και τελική ταχύτητα 216 χλμ./ώρα.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από τον νέο κινητήρα, το T-Roc αποκτά και δυο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις, τις Black Style και beats. Όπως εύλογα αφήνει να εννοηθεί η πρώτη από αυτές έχει σαν πρωταγωνιστή του βασικού χρωματισμού αλλά και του διάκοσμου την μαύρη απόχρωση. Αυτό ισχύει και για τις ζάντες 18 ιντσών με μόνη διαφοροποίηση στην πίσω κολώνα που είναι διακοσμημένη με ένα γκρίζο αυτοκόλλητο.

Αντίστοιχα η έκδοση beats που στο παρελθόν έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της VW εστιάζει στην απόδοση του ηχοσυστήματος. Το αυτοκίνητο λοιπόν είναι εφοδιασμένο με ένα ηχοσύστημα 300-watt της ομώνυμης εταιρίας beats, με έξι ηχεία, subwoofer και 8κάναλο ενισχυτή. Επιπλέον το πακέτο περιλαμβάνει την προηγμένη έκδοση Composition Media του συστήματος πολυμέσων ενώ το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με κόκκινες λεπτομέρειες στο διάκοσμο καθώς και με λογότυπα beats.

Advertisement

 

 

Advertisement