Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Volvo XC60 ακόμη πιο πολυτελές

Ελλάδα 23:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Volvo XC60 ακόμη πιο πολυτελές

ΝΕΑ

To Volvo XC60 ακόμη πιο πολυτελές

ΝΕΑ

Στην έκθεση της Λειψίας, τον ερχόμενο Ιούνιο, θα παρουσιαστεί το XC60 Inscription, με τις παραγγελίες να αρχίζουν τον Απρίλιο. Πρόκειται για έκδοση με ακόμη πιο πολυτελές εσωτερικό και λεπτομέρειες, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Το συγκεκριμένο πακέτο θα μπορεί να συνδυαστεί με όλους τους κινητήρες που βρίσκονται στη γκάμα του μεγάλου SUV της Volvo.

Advertisement
Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικής απόχρωσης δερμάτινα σαλόνια (λευκό, σκούρο καφέ, μαύρο και μπεζ). Η διαφοροποίηση συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις του XC60 περιλαμβάνει επίσης την παρουσία του λογότυπου Inscription στα προσκέφαλα και τα μαρσπιέ, δερμάτινο υποβραχιόνιο με ραφές, εσωτερικό των θυρών σε ίδιο χρώμα με αυτό των  καθισμάτων και ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη οσφυϊκή στήριξη. Όσοι επιθυμούν θα υπάρχουν να κάνουν το XC60 ακόμη πιο μοναδικό. Επιλέγοντας ειδική επένδυση στο εσωτερικό της οροφής, αποκλειστικό ασημί χρώμα για το αμάξωμα και ζάντες 20 ιντσών.

«Η έκδοση Inscription είναι σχεδιασμένη ώστε να δίνει μία ιδιαίτερα προσωπική πινελιά στο XC60», δήλωσε ο Doug Speck, Αντιπρόεδρος της Volvo Car Corporation στους τομείς του Μάρκετινγκ, των Πωλήσεων και της Εξυπηρέτησης Πελατών.[nggallery id=25]