Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το video teaser του Skoda Vision IN

Ελλάδα 0:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το video teaser του Skoda Vision IN

ΝΕΑ

Το video teaser του Skoda Vision IN

ΝΕΑ

Ένα Project για την Ινδική αγορά με ξεχωριστή μάσκα με το έμβλημα Skoda και με φωτιζόμενες κρυστάλλινες κάθετες λεπτομέρειες και λογότυπο. Το κρύσταλλο ως υλικό υπάρχει και στην κεντρική κονσόλα αλλά και τον πίνακα οργάνων

Advertisement
Advertisement

 

Δύο εβδομάδες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του Vision IN στο Auto Expo 2020 στο Νέο Δελχί (5 έως 12 Φεβρουαρίου 2020), η Skoda κυκλοφόρησε τις πρώτες λεπτομέρειες του σε video teaser.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο βίντεο του Vision IN δείχνει, μεταξύ άλλων, την μάσκα της Skoda με προεξέχουσες λεπτομέρειες, που είναι διακοσμημένες με κρύσταλλο. Οι διπλές ραβδώσεις και το λογότυπο Skoda μπορούν να φωτιστούν, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό μπροστινό look σε συνδυασμό με τους LED προβολείς.

Vision In: Πρώτα σκίτσα για το νέο SUV της Skoda

Τα κρυστάλλινα στοιχεία υπάρχουν στο εσωτερικό του Vision IN, στο μοχλό του επιλογέα ταχυτήτων στην κεντρική κονσόλα, κάτω από τις οθόνες του ταμπλό. Τα καλύμματα των καθισμάτων έχουν έντονες διακοσμητικές ραφές, ενώ το δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών διαθέτει τους περιστροφικούς διακόπτες, που είναι σύμφωνοι με τη νέα λειτουργική πρακτική της Skoda.

Advertisement

 

Το Vision IN είναι το πρώτο όχημα που βασίζεται στην ανανεωμένη έκδοση της πλατφόρμας MQB-A0-IN, που η Skoda έχει αναπτύξει ειδικά για την Ινδία ανταποκρινόμενη στις επιθυμίες των πελατών της στην αγορά αυτή. Στο μέλλον, διάφορα μοντέλα Skoda και Volkswagen θα βασιστούν σε αυτή τη νέα συμπαγή (με μειωμένες διαστάσεις) πλατφόρμα. Η Skoda Auto έχει την ευθύνη για τις δραστηριότητες ολόκληρου του ομίλου Volkswagen στην Ινδία, στο πλαίσιο του έργου INDIA 2.0.

Advertisement