Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το τραπέζι που κάθε Alfisti θέλει να έχει στο χώρο του

Ελλάδα 22:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το τραπέζι που κάθε Alfisti θέλει να έχει στο χώρο του

ΝΕΑ

Το τραπέζι που κάθε Alfisti θέλει να έχει στο χώρο του

ΝΕΑ

Η Custom Brothers σημαδεύει στην καρδιά του πάθους των Alfisti, προσφέροντας ένα ιδιαίτερο τραπεζάκι με τον «Busso V6» της Alfa Romeo.

Advertisement
Advertisement

Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι θρυλικός και θεωρείται «τοτέμ» στις τάξεις των Alfisti, που τον αποκαλούν «το βιολί της Alfa» λόγω του καλαίσθητου ήχου που παράγει.

Κάθε ένα από αυτά τα τραπεζάκια με τον V6 κινητήρα της Alfa Romeo είναι κατασκευασμένο από την ομάδα της Custom Brothers. Για την κατασκευή του, χρησιμοποιείται ένας μη λειτουργικός κινητήρας- για να μην μπαίνουν ιδέες στους υποψήφιους αγοραστές. Ο κινητήρας αυτός έμεινε στην παραγωγή για 26 χρόνια, από το 1979 έως το 2005 και το όνομά του έχει προκύψει από τον αρχιμηχανικό που βρέθηκε πίσω από την εξέλιξή του, τον Giuseppe Busso.

Advertisement
Advertisement

Κάθε ένα από αυτά τα τραπέζια με τον κινητήρα από την Custom Brothers, απαιτεί ιδιαίτερα προσεκτικό καθαρισμό και βελτίωση κάποιων λεπτομερειών πριν τοποθετηθεί σε μια κόκκινη βάση από χάλυβα που «πατάει» στις βάσεις του κινητήρα σαν να βρίσκεται τοποθετημένος σε αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, τοποθετείται μια γυάλινη επιφάνεια με τέσσερις μεταλλικές βάσεις και ένα σωληνωτό πλαίσιο. Το τραπέζι έχει ύψος 73 εκατοστά, πλάτος 85 εκατοστά και μήκος 75 εκατοστά και μπορεί να διακοσμήσει λειτουργικά κάθε χώρο, από σαλόνι σπιτιού έως γωνία αναψυχής σε garage. Το σίγουρο είναι πως για κάθε λάτρη της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν υπάρχει καλύτερο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Παραλαμβάνοντας την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio από το Arese (Επ.1)
Video: Με την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στο Maranello (Επ.2)
Μία ακόμα Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio πουλήθηκε στην Ελλάδα…

Advertisement

 

 

Advertisement

 

 

 

Advertisement