Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Toyota Yaris και σε SUV

Ελλάδα 10:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Toyota Yaris και σε SUV

ΝΕΑ

To Toyota Yaris και σε SUV

ΝΕΑ

Ένα ψηφιακό σκίτσο που δείχνει πως θα ήταν το Yaris αν η Toyota αποφάσιζε να το λανσάρει και ως crossover/ SUV, φέρνει πολλά κοινά αισθητικά στοιχεία με το Mazda CX-3.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά και το πιθανότερο είναι να έχει χρησιμοποιηθεί ως βάση κάποια εικόνα του Mazda CX-3 και με τις κατάλληλες προσαρμογές, να έχουμε στις οθόνες μας ένα μοντέλο που έχει και κάποια στοιχεία από το Toyota Yaris. Όπως και να έχει πάντως, η ψηφιακή απεικόνιση του Yaris σε έκδοση crossover/SUV, είναι αρκετά πειστική και θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για το δημοφιλές μικρό της Toyota.

Advertisement
Advertisement

Σε μια τέτοια περίπτωση πάντως που η Toyota θα παρουσίαζε ένα Yaris για να έχει εκπροσώπηση στην κατηγορία των crossover, η γκάμα των κινητήρων που έχει εξελίξει θα ήταν παραπάνω από αρκετή για να υποστηρίξει μια τέτοια επιλογή. Μπορούμε να φανταστούμε μια βασική έκδοση με τον κινητήρα των 1,5 λίτρων βενζίνης, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα υβριδικά σύνολα που θα έδιναν ξεχωριστό ενδιαφέρον στο μικρό μοντέλο της Toyota.