Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Toyota Crown με αναβαθμισμένο εσωτερικό

Ελλάδα 15:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Toyota Crown με αναβαθμισμένο εσωτερικό

ΝΕΑ

Το Toyota Crown με αναβαθμισμένο εσωτερικό

ΝΕΑ

Η Toyota προσφέρει πλέον το μοντέλο της Crown με ένα πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού και βελτιωμένη εργονομία στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Το premium ιαπωνικό σεντάν βρίσκεται ήδη στην 15η γενιά του, η οποία παρουσιάστηκε στην αγορά της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου το 2018 και πλέον ο κατασκευαστής αποφάσισε να αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την καμπίνα των επιβατών.

Αυτό που κυριαρχεί στο εσωτερικό του ανανεωμένου Toyota Crown είναι η νέα οθόνη αφής 12,3 ιντσών που βρίσκεται τοποθετημένη κεντρικά στο ταμπλό και περιλαμβάνει το σύστημα infotainment, το οποίο είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto. Παράλληλα, αντικαθιστά το σχεδιαστικό μοτίβο της παλαιότερης γενιάς, με τις δύο ξεχωριστές οθόνες. Επίσης, έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό και η εργονομία, κυρίως σε ότι αφορά τον χειρισμό του συστήματος αυτόματου κλιματισμού, με την προσθήκη περιστροφικών διακοπτών.

Advertisement
Advertisement

Επίσης o ιδιοκτήτης του έχει στη διάθεσή του το αναβαθμισμένο πακέτο συστημάτων ασφάλειας Toyota Safety Sense που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα εξελιγμένο cruise control και ανίχνευση πεζών και δικυκλιστών.

Σύμφωνα με ιαπωνικές πηγές, το αναβαθμισμένο Crown συνεχίζει να διαθέτει την ίδια γκάμα κινητήρων. Σε αυτή βρίσκουμε ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο 2,0 λίτρων με απόδοση 245 ίππων και 350 Nm ροπή, όπως και δύο υβριδικές εκδόσεις 2,5 και 3,5 λίτρων που συνεργάζονται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία νικελίου-υβριδίου ή ιόντων λιθίου. Στην πρώτη περίπτωση η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 226 ίππους, στη δεύτερη τους 359 ίππους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αποκάλυψη! Αυτά είναι τα χαμηλότερα Τέλη Κυκλοφορίας 2021

Ποιες χώρες θα διπλασιάσουν τα πρόστιμα για ταχύτητα στις πόλεις

Ουραγός η Ελλάδα στα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών ΙΧ!

Advertisement