Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το VW Touareg της ABT τα έχει…500!

Ελλάδα 20:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το VW Touareg της ABT τα έχει…500!

ΝΕΑ

Το VW Touareg της ABT τα έχει…500!

ΝΕΑ

Πόση δύναμη χρειάζεται ένα SUV για να θεωρηθεί πανίσχυρο; Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων μπορεί να έχουν διαφορετικές απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα, αλλά για εμάς, κάτι με 500 PS και ροπή σχεδόν 1000 Nm είναι ok. To Volkswagen Touareg της ABT τι λέει περί τούτου;

Advertisement
Advertisement

 

Έτσι, κυρίες και κύριοι, παρακαλώ δώστε ένα θερμό καλωσόρισμα στα 500 άλογα και τα 970 Nm ροπής του Touareg της ABT. Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος περιποιήθηκε τον πετρελαιοκινητήρα TDI 4,0 λίτρων, ο οποίος παράγει ήδη 422 άλογα και 900 Nm ροπής κατευθείαν από το εργοστάσιο. Ένα νέο και εξελιγμένο λογισμικό είναι υπεύθυνο για την αναβάθμιση ισχύος και ροπής του μεγάλου SUV της VW, πάντα υπό τις ευλογίες της έμπειρης ABT.

Τώρα, με αυτή τη δύναμη, ίσως να μην ακολουθήσετε τις Lamborghini Urus, Bentley Bentayga ή το Audi RS Q8, αλλά θα μπορούσατε να επιλέξετε περαιτέρω πακέτα αναβάθμισης που είναι διαθέσιμα στον κατάλογο της ABT. Στα υπόλοιπα σημαντικά τώρα, έχουμε τροχούς μεγέθους έως και 22 ιντσών, καθώς και αναβαθμίσεις στην ανάρτηση που μπορούν να μειώσουν το ύψος της τόσο κατά 38 χιλιοστά στον εμπρός άξονα, όσο και 30 χιλιοστά αντίστοιχα στον πίσω.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό του βελτιωμένου Touareg μπορεί επιπλέον να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες του κάθε πελάτη. Έτσι ανάλογα με το τι ψάχνετε, η ABT έχει προφανώς τη λύση. Από το ταμπλό, το τιμόνι, την κεντρική κονσόλα, τα καθίσματα και τα εσωτερικά των θυρών, μέχρι τις ραφές και τις επενδύσεις από ανθρακονήματα, όλα υπάρχουν στα ράφια της ABT και μπορούν εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα στο δικό σας αυτοκίνητο. Και για να μην ξεχνάτε αυτό που οδηγείτε, ή τι ακριβώς έχει συντελεστή, υπάρχουν σε καίρια σημεία της καμπίνας τα λογότυπα ABT καθώς και ειδικά φώτα εισόδου.