Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Tesla Model X των αστροναυτών

Ελλάδα 10:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Tesla Model X των αστροναυτών

ΝΕΑ

Το Tesla Model X των αστροναυτών

ΝΕΑ

Στις 27 Μαΐου η Space X σε συνεργασία με τη NASA, έχει προγραμματίσει αποστολή στο διάστημα με το σκάφος Crew Dragon και οι αστροναύτες που θα συμμετάσχουν, θα φτάσουν στο σημείο με το Model X των φωτογραφιών.

Advertisement
Advertisement

Λίγες μέρες έχουν απομείνει πριν την πρώτη μετά το 2011 αποστολή στο διάστημα από Αμρικανικό έδαφος. Στο πλαίσιο της προώθησης αυτού του αναμφίβολα σημαντικού γεγονότος, έχουν κυκλοφορήσει ήδη οι εικόνες του αυτοκινήτου που θα πάει τους αστροναύτες της αποστολής στο Crew Dragon με το οποίο θα βρεθούν έξω από την ατμόσφαιρα της γης. Οι Bob Behnken και Doug Hurley θα είναι οι άνθρωποι που θα επανδρώσουν την αποστολή, για την οποία έχει ήδη κυκλοφορήσει και ένα animation video που μας δίνει περιληπτικά στην εικόνα της διαδικασίας.

Advertisement
Advertisement

Οι δύο αστροναύτες θα επιβιβαστούν στην κάψουλα Crew Dragon η οποία βρίσκεται στην κορυφή του προωθητικού πυραύλου Falcon 9. Η SpaceX και η NASA έχουν προηγουμένως ολοκληρώσει μια πλήρη μη επανδρωμένη δοκιμαστική αποστολή προκειμένου να πιστοποιηθεί πως όλα έχουν προβλεφθεί σωστά και όλα εν τέλει, θα πάνε καλά.